Social

# copil atacat de albine # roi de albine #albine

Clipe de groaza pentru un copil de 3 ani! A fost atacat de un roi de albine si a ajuns, de urgenta, la spital

Un incident cutremurator a avut loc in municipiul Botosani, unde un copil in varsta de doar 3 ani a fost atacat de un roi de albine. Incidentul s-a petrecut in acest weekend, in curtea casei bunicilor, care detin mai multi stupi de albine.

Potrivit informatiilor furnizate de Monitorul de Botosani, copilul se juca in curte atunci cand a fost intepat de un roi de albine. Alertati de tipetele copilului, parintii si bunicii au intervenit imediat.

Medicii au reusit sa extraga peste 70 de ace din corpul micutului, insa numarul total al acestora este mult mai mare, deoarece pana sa ajunga la spital, parintii au extras, de asemenea, mai multe ace de albina din corpul lor.

Copilul a fost transportat de urgenta la spital, unde medicii i-au acordat asistenta medicala imediata. Echipa medicala a reusit sa scoata toate acele din trupul micutului si l-a supravegheat pentru a se asigura ca nu apar complicatii.

Este un lucru imbucurator faptul ca micutul nu a intrat in soc anafilactic, o reactie alergica grava la intepaturile de albine. Cu toate acestea, copilul a fost internat pentru a fi supravegheat.

“Am numarat 74 de ace. Dintre cele pe care am reusit noi sa le scoatem. Dar au mai fost scoase si de parinti. In mod miraculos copilul este stabil. Nu a facut soc anafilactic. A fost internat totusi pentru supraveghere de specialitate”, a spus un asistent din cadrul Centrului de Primiri Urgente.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea