Social

#reconsolidare gratuita #verificare cladiri risc seismic #cladiri cu risc seismic ridicat

Cladirile cu risc seismic ridicat vor fi verificate. Cum pot beneficia romanii de reconsolidare gratuita

Dupa cutremurele din Turcia si cele din Gorj, va incepe marea verificare a cladirilor cu risc seismic ridicat din Romania. In plus, romanii pot beneficia de reconsolidare gratuita din partea statului.

 

Mai mult, premierul Nicolae Ciuca a cerut identificarea firmelor de constructie turcesti, care au realizat lucrari si in Romania, pentru a vedea daca si ce cladiri au fost construite de acestia.

In plus, premierul a cerut ca standardele din domeniul constructiilor si calitatea materialelor sa fie revizuite. 

Apoi, in functie de rezultate, premierul a cerut sa se identifice masurile care pot fi luate la nivelul fiecarei institutii in parte.

Cum pot beneficia romanii de reconsolidare gratuita

Romanii pot beneficia de reconsolidare gratuit a cladirilor, insa pentru ca acest lucru sa se intample cat mai rapid este nevoie de o comunicare intre primarii si asociatiile de proprietari.

Romanii nu trebuie sa plateasca nimic daca beneficiaza de aceasta reconsolidare facuta de stat. Singura conditie este ca acestia sa nu-si vanda apartamentele pentru o perioada de 25 de ani. 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea