Social

#cine este alexandra dumitru #castigatoare bravo ai stil #alexandra dumitru

Cine este si cu ce se ocupa Alexandra Dumitru, castigatoarea Bravo, ai stil! 2023

La 23 de ani, Alexandra Dumitru a reusit sa devina castigatoarea sezonului 8 al emisiunii "Bravo, ai stil!". Experienta ei in lumea modelingului a inceput de la o varsta frageda, conturandu-i pasiunea pentru acest domeniu.

 

Pe langa succesul in emisiune, Alexandra Dumitru are si o cariera ca make-up artist, detinand chiar propriul sau salon. Tanara a fost una dintre concurentele determinate sa castige premiul mare al editiei din 2023 a emisiunii "Bravo, ai stil!", in valoare de 100.000 de lei. Avand 23 de ani si fiind nascuta sub semnul Scorpionului, Alexandra se descrie ca o persoana extrem de versatila.

„Eu sunt Alexandra Dumitru, vin din Slatina, si am venit sa fac ravagii la Bravo, ai stil! Am 23 de ani, sunt zodia Scorpion.

Sunt o persoana extraordinar de versatila si imi adaptez starea in functie de stilul in care ma imbrac in ziua respectiva si asta cred ca o sa faca diferenta si aici in competitie, pentru ca o sa fiu foarte cameleonica. Am venit ca sa castig si le avertizez pe concurente ca urmeaza sa cunoasca viitoarea castigatoare Bravo, ai stil! Daca o sa castig premiul cel mare toti banutii aia draguti o sa ii investesc in mine si in ceea ce imi place sa fac, adica moda si make-up, sau o sa-mi cumpar un ceas.

Ma mai gandesc.(…) Sunt make-up artist de la 17 ani si model de la 14 ani. Am un salon de beauty, unde activez ca make-up artist, deci pot sa ma numesc si antreprenoare”, se descria Alexandra.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea