Social

# ciclon atlantic #temperaturi de vara #ciclon #vremea #starea vremii #romania

Ciclon atlantic peste Romania! Temperaturi de vara, la final de toamna. Anuntul meteorologilor

Meteorologii anunta, in continuare, temperaturi deosebit de ridicate pentru acesata perioada. Desi am trecut de jumatatea toamnei, ne asteapta temperaturi de vara.  

 

Meteorologii anunta ca Romania va fi traversata de un ciclon atlantic. Acesta aduce temperaturi deosebit de calde pentru aceasta perioada. Maximele ajungand sa masoare intre 23 si 28 de grade Celsius.

Directorul ANM, Florinele Georgescu a declarat, pentru realitatea.net, ca vom avea parte de doua zile cu temperaturi deosebit de ridicate pentru sfarsitul lui octombrie, azi si maine, maximele se vor situa intre 20 si 25 de grade Celsius in majoritatea tarii, iar in Lunca Dunarii, temperaturile vor ajunge pana la 28 de grade. Temperaturile vor fi mari mai crescute, in special in sudul tarii.

"Urmeaza o schimbare in aspectul vremii, de miercuri, la inceput in partea de vest, apoi in toate regiunile tarii. Chiar daca temperaturile din perioada de racire pe care o aseptam vor cobori spre normalul perioadei sau chiar in unele zone vor continua sa se situeze deasupra acestor norme, va fi totusi o schimbare importanta. Miercuri, maximele vor porni de la 15 grade in vestul si nordul teritoriului. Vor urca la 23-24 de grade in sud. Joi se va raci si in regiunile sudice", a declarat Florinela Georgescu, pentru sursa citata.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea