Social

#lucian mitrea #andreea banica #casnicie

Andreea Banica si Lucian Mitrea, detalii nestiute din casnicia lor. "Ne certam zilnic. El e gelos"

 

Andreea Banica si Lucian Mitrea formeaza unul dintre cele mai solide cupluri din lumea showbiz-ului romanesc, in ciuda provocarilor pe care le intampina in gestionarea carierei artistei si vietii de familie.

Dupa 15 ani de casatorie si doi copii, cei doi recunosc ca echilibrul dintre aceste doua aspecte ale vietii lor nu este mereu usor de mentinut. Recent, cei doi soti au dezvaluit aspecte intime din relatia lor si au recunoscut ca nu totul este mereu perfect in casnicia lor.

Andreea Banica si Lucian Mitrea s-au cunoscut in adolescenta, in timpul liceului, iar iubirea lor a rezistat in timp. Ei inca formeaza un cuplu stabil si realizat din toate punctele de vedere. Pentru Andreea, Lucian a fost mai mult decat un sot - a fost iubitul ei, prietenul ei, managerul ei, si mai recent, partenerul ei in afaceri, deoarece au deschis un hotel in Eforie Nord in vara anului trecut, o initiativa care a avut un inceput promitator, asa cum au marturisit recent pentru unica.ro.

Cu toate acestea, chiar si in aparenta idilica, cei doi au recunoscut ca exista momente de tensiune in relatia lor.

„Noi ne certam zilnic si zilnic ne impacam. N-au trecut 24 de ore”, a marturisit Andreea pentru sursa citata anterior. „Eu sunt tafnoasa, tin cu mine cand stiu ca am dreptate. Sunt impatimita, inversunata”, a mai spus Andreea.

„El este gelos. Hai, hai, hai, recunoaste. Recunoaste. Nu vrea sa recunoasca. Este, este. Va spun eu. Am patit un episod anul trecut, dar e ok, trecem peste, nu recunoaste. Shhh, nu spune nimic!”, a mai declarat Andreea Banica conform sursei citate.

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea