Social

#titanic #naufragiu #copie Titanic #simulari naufragiu #Titanic China

Chinezii construiesc din nou vasul Titanic intr-un parc. Vizitatorii vor putea face simulari ale naufragiului

O copie in marime naturala a celebrului vas Titanic va fi construita intr-un parc tematic in China. Parcul va dispune si de un muzeu, dar si de un simulator al naufragiului din 1912, au anuntat finantatorii proiectului.

Copia Titanicului realizata de chinezi va costa 1 miliard de yuani, adica 165 de milioane de dolari si va fi inaugurata in 2016. Aceasta va fi construita la o distanta de 1.500 de kilometri de cel mai apropiat ocean, in provincia Sichuan.

"Credem ca spiritul Titanicului merita sa fie cunoscut. Iubirea universala si simtul responsabilitatii de care s-a dat dovada in timpul naufragiului (...) reprezinta bogatia spirituala a civilizatiei umane", a declarat Su Shaojun, directorul executiv al companiei Seven Star Energy Investment Group, firma care a finantat proiectul.

Simularea de care va dispune nava va permite unui grup de cateva persoane sa experimenteze simultan senzatiile pe care le-au avut pasagerii navei in 1912.


Sursa foto: monitorulcj.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea