Social

Certificat de virginitate pentru eleva dansatoare

Eleva de la liceul Tudor Vladimirescu acuzata de prostitutie e hotarata sa-si scoata certificat medico-legal care sa-i ateste virginitatea.

Alexandra a luat aceasta decizie in urma acuzatiilor care i se aduc de anchetatori . Fata vrea sa dovedeasca ca nu a mintit si ca ea lucra in clubul respectiv doar ca dansatoare. Mai mult, se pare ca in seara in care a fost descoperita de politisti Alexandra si-a aratat pentru prima si poate ultima data calitatile de dansatoare.

CLUB INCHIS PENTRU ANDRESAN

Eleva se angajase in clubul Leonardo in urma cu doar o saptamana si era pentru a treia oara cand venea la lucru. In prima seara, patronii au lasat-o sa se acomodeze cu localul, in cea de-a doua noapte, clubul a fost inchis pentru ca vedeta porno Laura Andresan a filmat acolo un video-clip, iar in cea de-a treia seara, cand Alexandra a dansat pentru prima data la locul de munca, clubul a fost perchezitionat de politisti.



FARA SEX

In urma descinderii politiei, cele trei eleve minore au fost gasite in camere separate. Fiecare fata era insotita de un barbat, iar una dintre ele intretinea raporturi sexuale cu partenerul respectiv. De aici a pornit tot scandalul. Se pare ca Alexandra nu stia ca trebuie sa presteze si altceva si zice ca nici nu a facut-o. De aceea, fata s-a hotarat sa mearga la IML sa-si scoata un certificat medico-legal care sa-i ateste virginitatea.

INVINUIT

Radu Leonardo, patronul clubului Leonardo, unde au fost gasite cele trei minore, este cercetat de politisti in dosarul "Cocaina". Insa acum, in urma scandalului din clubul pe care il patroneaza, el este invinuit pentru proxenetism si prostitutie. Radu Leonardo mai detine un club in Bucuresti, pe care, se pare, anchetatorii l-au luat in vizor, urmand sa descinda si aici cat mai curand.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea