Social

#temperaturi geroase #romania #ger

Cea mai geroasa noapte din aceasta iarna! Temperaturi de – 20,2 grade. Unde s-au inregistrat acestea

 

 

 

 

 

 

 

In aceasta dimineata, temperaturile din termometre au scazut la -20,2 grade Celsius. Localitatea care a fost denumita si “polul frigului” din Romania, nu este Miercurea Ciuc, recunoscuta pentru temperaturile extrem de scazute din timpul iernii. Este vorba despre localitatea Camar, din judetul Salaj.

In aceasta dimineata, termometrele din Camar inregistrau temperturi de -20,2 grade Celsius, mai mici decat cele inregistrate in varful muntilor. 

Anuntul a fost facut de un grup de meteorologi amatori, pe Facebook. Acestia au inregistrat datele de la mai multe statii meteo amplasate pe teritoriul judetului, pe care le-au comparat cu cele oficiale, transmise de ANM (Agentia Nationala de Meteorologie).

“Temperaturile au coborat atat de mult incat au fost mai scazute decat pe varfurile muntilor - Statiile Varful Omu, Balea Lac, Vladeasa, Ceahlau Toaca - cu care aseara eram la egalitate, dar si in depresiunile deja celebre din tara - zona Miercurea Ciuc - Gheorgheni – Toplita”, mai spun meteorologii amatori de la Severe Weather Alert - Salaj (SWAS).

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea