Social

# importanta cadouri corporate #cadouri corporate #cadouri

Ce sunt cadourile corporate si de ce sunt importante?

Un cadou corporate poate avea o varietate de semnificatii, in functie de afacerea pe care o desfasurati. Cel mai adesea, cadourile corporate sunt oferite clientilor, partenerilor sau angajatilor pentru a sarbatori sau a comemora o ocazie sau pur si simplu pentru a va arata aprecierea si recunostinta fata de ei. Cadourile corporate sunt disponibile intr-o mare varietate de optiuni cu o gama larga de utilizari, dar in general includ articole de birou, alimente si bauturi de specialitate, dar si produse cosmetice. Atunci cand decid daca sa ofere cadouri clientilor si angajatilor, de obicei companiile cantaresc beneficiile in raport cu costurile.

 

Iata principalele motive pentru care este foarte avantajos sa oferiti cadouri corporate: Fiti cu un pas in fata concurentei

Surprinderea clientilor cu un cadou select va poate ajuta compania sa fie cu un pas inaintea concurentei. Mai ales daca va situati intr-o industrie saturata de companii care furnizeaza acelasi produs sau aceleasi servicii pe care le oferiti, cu atat mai important devine sa le aratati clientilor ca ii apreciati. Puteti opta pentru cosuri cadou corporate pentru a obtine acel avantaj competitiv de care aveti nevoie. Un cadou periodic poate, de asemenea, sa insufle loialitate in randul angajatilor pentru a preveni ca acestia sa fie atrasi de concurentii existenti in industria din care faceti parte.

Sporiti productivitatea

A oferi un cadou este un act de generozitate, iar studiile arata ca darurile fizice ii motiveaza pe angajati mai mult decat bonusurile in numerar, deoarece simt ca organizatiei lor le pasa de ei. Mai precis, studiile au aratat ca angajatii au dat dovada de productivitate cu 25% mai mult dupa ce au primit un cadou fizic in comparatie cu angajatii carora nu li s-a oferit nimic. Cresterea productivitatii ar putea compensa cu usurinta pretul cadoului, ceea ce reprezinta un mare avantaj pentru companie.

Construiti relatii mai puternice

Atunci cand oferiti clientilor cadouri pe o baza strategica, le aratati ca ii apreciati pe ei si relatia pe care o aveti. Cadourile corporative reprezinta o modalitate eficienta de a va consolida relatia cu clientii, ceea ce este un avantaj semnificativ atunci cand vine vorba de reinnoirea contractelor. De asemenea, atunci cand incheiati o noua afacere, oferirea unui cos cadou corporate pentru a comemora aceasta ocazie va poate ajuta sa va asigurati ca parteneriatul incepe excelent, mai ales daca ati strabatut un drum lung pana ati ajuns in acest punct. Sarbatorirea parteneriatului demonstreaza clientului ca incheierea afacerii nu reprezinta doar o alta afacere, ci o considerati foarte importanta.

 Acelasi concept se aplica angajatilor. Mai precis, o recompensa sub forma de cadou demonstreaza ca sunteti recunoscator pentru munca lor si, totodata, ii stimulati si ii motivati in continuare. Oferind membrilor echipei un cadou in anumite etape cheie, cum ar fi aniversarea a cinci ani de lucru sau la ziua lor de nastere, va poate ajuta compania sa creeze o cultura corporativa mai pozitiva.

A oferi un cadou corporativ nu inseamna sa bifati o alta sarcina de pe lista cea lunga, ci inseamna sa cultivati relatiile pe care le aveti atat cu clientii, cat si cu angajatii, dand dovada de apreciere si de recunostinta.

FOTO: unsplash.com

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea