Social

# modele pantofi #pantofi #moda

Ce pantofi se poarta in 2024: 3 modele la moda

Confort, minimalism si extravaganta sunt cateva dintre atributele incaltamintei la moda in 2024. Cand vine vorba de alegerea pantofilor, printre preferatele de pe podiumuri se numara pantofii cu varf ascutit, care amintesc de anii ’80.

Confort, minimalism si extravaganta sunt cateva dintre atributele incaltamintei la moda in 2024. Cand vine vorba de alegerea pantofilor, printre preferatele de pe podiumuri se numara pantofii cu varf ascutit, care amintesc de anii ’80.

Acestia nu sunt singurele surprize ale anului 2024, iar daca vrei sa afli ce pantofi nu iti pot lipsi din garderoba, pentru a fi la moda, citeste-ne articolul in continuare.

Toc inalt si varf ascutit

Dupa cum ai aflat deja, vedetele anului 2024 vor fi clasicii pantofi de dama, cu toc inalt si varf ascutit. Daca vedem pantofii negri clasici, cu toc si varf ascutit, la Saint Laurent si Tory Burch, casa de moda Valentino propune un model cu tinte.

Ferragamo surprinde prin tocuri cu forme deosebite, care atrag toate privirile. Oricat de multe modele atractive sunt in tendinte, un lucru este cert, pantofii cu toc si varf ascutit, pe care ii ai deja in garderoba, sunt in continuare de actualitate.

Balerinii

Este imposibil sa nu iubesti balerinii. Sunt confortabili, cu o nota de eleganta, iar de cateva luni sunt nelipsiti de pe podiumurile de moda.

Alege modele cu o croiala moale si decoratiuni delicate, ce le subliniaza rafinamentul. La fel de inspirati sunt balerinii de tip Mary Jane, care au o inchidere decorativa si aduc un aer retro lookului tau.

Odata cu venirea primaverii, poti sa porti cu incredere perechile preferate de balerini din garderoba sau poti merge la o sesiune de shopping. Daca vrei sa fii cu adevarat indrazneata, poti sa ii asortezi la o rochie tricotata si sosete pana la genunchi.

Pantofi cu platforma

Pantofii cu platforma au fost lansati in anii ’30, dar au inceput sa se bucure de popularitate 40 de ani mai tarziu. In anii 90 s-au numarat printre cei mai indragiti pantofi de dama, fiind nelipsiti din garderoba starurilor vremii.

Desi au mai revenit in prim plan de atunci, abia acum sunt in atentia iubitoarelor de moda. Ei pot fi vazuti in varianta clasica, dar si in modele cu influente boho sau cu o nota gotica, ce se aseamana cu niste botine cu platforma si sireturi.

Daca ti-au placut pantofii cu platforma, nu ezita sa ii incluzi in garderoba ta. Te vei distra de minune, construind tinute de actualitate cu articole retro, ce iti vor oferi o eleganta aparte.

Indiferent de preferintele tale, noile tendinte pun pret de stil, dar si pe confort. Astfel, din propunerile designerilor sunt nelipsite ghetele moto si cizmele militare cu sireturi.  

Elementele distinctive, precum cataramele sau talpa masiva, sunt printre preferate, acestea putand fi combinate intr-o varietate de tinute cu personalitate, fie casual, minimaliste, fie boho si eclectice.   

Vrei sa iti actualizezi garderoba cu pantofii care sunt la moda in 2024? Atunci intra pe One Fashion Room si descopera modelele preferate de pantofi cu toc inalt, cu toc mic sau cu toc gros, perfecte pentru outfituri elegante si casual, deopotriva. Tot aici gasesti pantofi cu elemente decorative pretioase, ideale pentru un plus de rafinament in cele mai speciale ocazii.

Acest material este creat de agentia Campaigns

FOTO: freepik.com

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea