Social

#mesaj transmis #evaluare nationala #patriarhul daniel. #bacalaureat

Ce mesaj a transmis Patriarhul Daniel pentru elevii care urmeaza sa sustina examenele de Evaluare Nationala si de Bacalaureat

Patriarhul Daniel a transmis  un mesaj de incurajare si de binecuvantare pentru toti elevii care urmeaza sa sustina in perioada urmatoare examenele de Evaluare Nationala si de Bacalaureat.

In mesajul transmis, Patriarhul sustine ca exameneel reprezinta cel mai bun prilej de evaluare si de maturizare intelectuala “intr-ο societate din ce in ce mai animata de competitie”.

Mesajul transmis de Patriarhul Daniel elevilor care urmeaza sa sustina examenele de Evaluare Nationala si de Bacalaureat

“Biserica a sustinut si promovat de-a lungul intregii sale istorii, care este si o istorie culturala, scoala, formarea intelectuala, spirituala si morala a omului.

Examenele pe care le sustinem in viata sunt cele mai bune prilejuri de evaluare si maturizare intelectuala intr-ο societate din ce in ce mai animata de competitie, dar si trepte necesar de urcat spre intelegerea si dobandirea unor valori care sporesc necesara cultura a dialogului si intretin normala comuniune intre oameni.

La inceputul acestei perioade cu examene, plina de fireasca emotie si intens consum intelectual, ii indemnam pe parinti si profesori, dar si pe preotii din parohiile voastre, sa va sustina concret fiecare in sfera sa de competenta si comunicare cu voi, unind sfatul bun si incurajarea cu rugaciunea si ajutorarea personala”, a transmis Patriarhul Daniel, potrivit agentiei de stiri Basilica.ro.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea