Social

#elna basescu #honorius prigoana #alegeri #parlammentari europeni

Ce fac romanii in Parlamentul European?

Politicienii romani isi extind obiceiurile de pe plaiuri natale inclusiv in institutiile europene. Forurile de la Bruxelles si Strasbourg se arata insa tot mai deranjate de acest lucru.

In urma cu doua saptamani, la grupul liberalilor romani, Adina Valean a fost debarcata de la sefia grupului si inlocuita cu Renate Webber. Se pare ca Valean a fost schimbata, la ordin, doar pentru vina de a fi iubita lui Crin Antonescu, in timp ce Webber, pe de alta parte, e perceputa ca o fosta basesciana reconvertita, scrie Cancan.

Nici pesedista Corina Cretu , aleasa recent intr-o functie inalta in reteaua parlamentara a Bancii Mondiale, nu a primit felicitari de la nimeni din partid, cu exceptia lui Iliescu. Aceasta este insa preferata lui Jose Manuel Barroso , presedintele CE, care a invitat-o personal in Qatar, la o reuniune pe probleme de dezvoltare. Adrian Severin , a fost enervat teribil de aceasta situatie.

Problema este de fapt ca, peste cateva luni, vor avea loc noi alegeri, iar oficialii europeni vor ca actualii eurodeputati romani sa fie mentinuti pe liste.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea