Social

#cumparare fotocarte #fotocarte

Ce este o fotocarte si de ce merita sa cumperi una?

Cu totii avem albume cu fotografii in casa. Acestea ne ajuta sa calatorim in timp, sa retraim momente dragi si sa ne amintim de locuri si de oameni.

Fotografiile nu au fost intotdeauna aici. Prima imagine captata pe hartie a fost realizata in 1826 de catre Nicephore Niepce, de la fereastra sa din Le Gras. Aceasta era alb negru si era departe de calitatea pe care o afiseaza fotografiile de astazi, insa a fost un pas urias in transformarea amintirilor in imagini fizice, ce pot fi rememorate ori de cate ori ne dorim.

Din 1826 pana astazi, fotografia a trecut prin numeroase transformari. Rand pe rand, diverse metode de fotografiere, fotografia color si fotografia digitala si-au facut aparitia si au adus imbunatatiri imaginii, modului in care aceasta poate fi printata pe hartie sau modului in care poate fi stocata.

Astazi, fotografia este parte din viata noastra. Fiecare om are la indemana un telefon care face poze de inalta calitate iar amintirile sunt pastrate in format digital, sub forma a mii si mii de imagini. Chiar daca avem posibilitatea sa stocam mii de momente din viata direct pe dispozitivele noastre digitale, farmecul pozelor printate pe hartie ramane foarte puternic. Tocmai de aceea, albumele clasice de fotografii si fotocartile sunt din ce in ce mai populare.

Ce este o fotocarte si de ce este atractiva?

Albumele clasice de fotografii sunt caiete cu spatii gandite special pentru pastrarea pozelor. Acestea sunt comercializate inca de la aparitia primelor fotografii pe hartie si se gasesc in toate casele.

In ultimii ani, locul acestor albume clasice a fost luat de fotocarti. Solutie moderna si eleganta, fotocartea vine la pachet cu o serie de avantaje:

  • Este 100% personalizata. Spre deosebire de un album foto clasic, fotocartea poate sa fie personalizata pana in cele mai mici detalii. Coperta poate sa fie o poza in sine, modul de legare a paginilor poate sa fie ales in functie de preferinte iar paginile pot avea diverse dimensiuni si grosimi;
  • Este o solutie mai ieftina. In ciuda calitatii mai bune a imaginilor, costul fotocartii este mai mic decat cel al unui album clasic, cu zeci de poze printate;
  • Permite adaugarea de text sub fiecare imagine. De multe ori, fotografiile necesita cuvinte pentru o conturare cat mai clara a povestii din spate. Fotografia surprinde un moment, insa cuvintele pot surprinde povestea din spatele momentului. Unul dintre marile avantaje ale unei carti foto este faptul ca poate sa fie personalizata cu texte.
  • Nu este limitata la un anumit numar de poze. Un album foto iti permite sa pastrezi un anumit numar de poze. O fotocarte poate sa fie cat de groasa sau de subtire vrei sa fie si poate contine una, doua sau mai multe fotografii pe o pagina.

De ce merita sa cumperi o fotocarte?

1. Pentru ca poti oferi un cadou personalizat persoanelor dragi;

2. Pentru ca poti pastra cele mai frumoase amintiri sub forma unor carti pe care sa le gasesti intotdeauna in biblioteca;

3. Pentru ca este unul dintre cele mai frumoase moduri in care te poti bucura de momentele importante ale vietii.

Daca vrei o fotocarte de buna calitate, care sa reziste o viata, poti intra pe www.sooters.ro

FOTO: pexels.com

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea