Social

Ce e prostitutia?

Prostitutia nu poate fi nici interzisa, nici legiferata, fiindca nu poate fi definita. Candva, cateva tipuri de profesionalizare suportau o definitie, dar azi e o activitate atat de raspandita si in forme atat de inedite, incat nimeni nu se incumeta la o definitie acoperitoare.

Timidele dezbateri parlamentare privind un tip de institutionalizare si control nu fac decat sa le tulbure politicienilor niste convingeri obosite si in marginea fenomenului. Trebuie mai intai definita sexualitatea si, o data cu aceasta, trebuie trasata granita dintre omenesc si fiscal.

Si, exact ca-n anecdota cu sotii varstnici care n-au devenit mai tineri alergandu-se goi prin sufragerie , dar macar le-au dat o distractie copiilor, orice dezbatere largita a subiectului duce imediat in ridicol . Nici un om, indiferent de pozitia lui in administratia unei tari, nu are dreptul de a decide ultimativ asupra celor intime si naturale.

 

Continuarea in Jurnalul National 

Bateam candva tribunalele in ideea de a cunoaste viata. In toate cartile citeam ca e musai sa cunosc viata, daca voiam sa fiu scriitor, dar, cum trebuia sa procedez si unde era acea viata care se cerea cunoscuta cu prioritate, nu-mi spunea nimeni.


Pentru cele mai importante stiri ale zilei aboneaza-te la Newsletter-ul de Stiri Principale Acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea