Social

Tamponari

Printre oaspetii Capitalei in zilele de summit se numara, in afara de sefii de state si de guverne, de ministri si diplomati , de ziaristi, lunetisti si agentii de securitate care-i insotesc - si grupurile de anarhisti care-i contesta. Ce este interesant la anarhistii acestia (universali sau nationali) este ca in toata anarhia lor au o regula sfanta: indiferent ca defileaza cu plete si barbi , cu portretele lui Mao, Marx, Che Guevara, cu secera si ciocanul sau, dimpotriva, cu capete rase si zvastici ori (mai nou) cu simboluri religioase, ei nu protesteaza decat impotriva SUA si a NATO.

Niciodata impotriva Rusiei si a dictaturii lui Putin. Asa se face ca in timp ce miscarile "anarhiste" au ordinea lor neclintita, organizatiile care sustin ordinea (NATO, ONU, UE) incep sa aiba accese anarhice: vezi acuzatiile UE privind transporturile de teroristi cu avioane ale CIA. Dar cu ce ar fi trebuit transportati respectivii teroristi? Sa fie manati pe jos pana la inchisorile cele mai apropiate?

Asa era mai democratic si mai uman? Sau trebuia sa li se asigure culoar auto unic? La Bucuresti, in ciuda culoarului unic, gazdele au reusit sa se accidenteze singure. Dupa ce capul Bisericii, Patriarhul Daniel, si-a rupt piciorul iar dl Geoana, capul opozitiei, a tamponat o masina in spate, a venit randul capului tarii - presedintele Basescu - sa nu se infraneze si sa tamponeze din spate o masina care, la randul ei, a tamponat-o pe cea dinainte.

 

Continuarea in Curentul 


Pentru cele mai importante stiri ale zilei aboneaza-te la Newsletter-ul de Stiri Principale Acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea