Social

#jaluzele #perdele

Cauti perdele gata facute? Insula de Perdele si Jaluzele este solutia ta!

Spunem adesea ca fara perdele si jaluzele orice spatiu ar fi parca incomplet. Este in stilul nostru sa impodobim ferestrele, sa combinam diverse texturi si culori astfel incat sa cream un efect placut. Perdelele sunt deopotriva estetice si practice, dar cum le alegi? Despre alegeri estetice afla din randurile ce urmeaza.

Ai auzit de ofertele de la Insula de Perdele si Jaluzele?

Cum alegem perdelele potrivite?

Stim cu totii, atunci cand suntem in punctul de a alege perdelele avem deja repere despre ce ar fi potrivit. Cromatic vor fi potrivite cu elemente din decorul interior, ca textura si tip de material depinde si de bugetul disponibil. Evident, avem nevoie si de optiuni, dar si de alternative, pentru a putea alege comparand ofertele.

Cauti perdele gata facute? Iti usurezi munca, alegand din start varianta finala a acestor tesaturi. Acceseaza Insula de Perdele si Jaluzele si descopera care sunt ofertele curenta.

Revenind la faptul ca multi caut asa-zisele ghiduri despre cum sa aleaga corespunzator perdelele, este de mentionat ca multe din detalii sunt preferate din motive practice. Spre exemplu, merita sa alegem varianta perdelelor din doua sau mai multe parti? Daca acestea vor fi folosite la incaperi mari unde sunt multe geamuri functionale, poate ca da. Dar din punct de vedere al cusaturilor necesare, s-ar putea ca acestea sa influenteze costul.

Cat despre materiale, in functie de tipul de incapere, va fi aleasa si perdeaua in cauza. Spre exemplu, catifeaua este unul din materialele preferate. Se potriveste la incaperi precum dormitoare si livinguri, este eleganta si nu duce lipsa de optiuni privind cromatica si texturile sale.

De asemenea cu referire la tipul de perdea, corespunzatoare la o anumita incapere, ar fi bine de amintit despre cat de bine blocheaza lumina tesatura aleasa. Cel putin cand vine vorba despre dormitor, acolo unde ne odihnim, interesul este, desigur, acela de a avea parte de umbrire si de intimitate in orice moment al zilei. Asadar, alege o perdea de tip blockout, cea care nu permite luminii sa patrunda. Iar daca va fi intr-o culoare deschisa, este posibil sa se creeze efectul pe care, de fapt, iti doresti sa il eviti. Lumina este blocata insa partial.

Tine cont si de intretinerea lor, perdelele si draperiile sunt adesea o alegere pe termen lung. Daca impun conditii speciale de spalare si acest lucru nu se poate realiza in conditii casnice, ar fi bine sa stii de la inceput si sa le alegi asumat.

Cat ne costa o perdea gata facuta?

Preturile difera, in functie de dimensiuni, tip de material si nu numai. Asadar nu sunt fixe. La Insula de Perdele si Jaluzele vei gasi variante diverse, dupa ce alegi ce model iti place poti solicita oferta de pret. Vei fi contactat de unul din consilieri, pentru a pune la punct toate cele necesare pentru o comanda.

Poti compara preturile, astfel incat sa alegi convenbil. Tine insa cont ce anume este sau nu inclus in pretul cu pricina. O perdea gata facuta inseamna ca are atasata rejansa, nu este nevoie sa o mai cosi sau are cusaturile specifice incat sa fie doar montata. Inseamna economie de timp si energie, de a nu mai cauta alt furnizor pentru finisajele necesare.

Desi subiectul este unul intens dezbatut si imparte lumea in doua, pana la urma stilul acesta preferat face parte din viata noastra. Nu suntem dispusi sa lasam ferestrele neacoperite, sa ne expunem, sa vada toata lumea de la exterior ce se intampla in casa ta. Pentru ca acum avem parte de diversitate si de textile dintre cele mai atractive, iata ca astfel de dotari acasa sunt facute cu placere.

Contact:

contact@insuladeperdele.ro

0759.800.400

FOTO: insuladejaluzele.ro

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea