Social

#medalii aur David Popovici #bani medalii David Popovici # cat castiga David Popovici # bani David Popovici # salariu David Popovici #david popovici

Cati bani incaseaza David Popovici pentru cele doua medalii de aur si ce salariu are la CS Dinamo

David Popovici este noua senzatie a sportului romanesc si a inotului mondial. La doar 17 ani a castigat doua medalii de aur la Campionatele Mondiale de natatie de la Budapesta. Dupa ce a castigat aurul la 200 de metri, sportivul a luat aurul si pentru proba de 100 de metri.

 

Ce suma de bani va primi David Popovici pentru cele doua medalii castigate

Pentru performantele sale, sportiul va fi recompensat la intoarcerea in tara. In prima faza, sportivul va primi suma de 22 de mii de euro, atat cat este stabilit prin lege. Ulterior, alti 11 mii de euro vor intra in conturile sale, pentru fiecare medalie din partea Ministerul Tineretului si Sportului (MTS).

De asemenea, CS Dinamo, clubul la care David Popovici este legitimat, ii va oferi jumatate din suma oferita de MTS si exista posibilitatea ca acesta sa fie rasplatit si de Comitetul Olimpic si Sportiv Roman. 

“Din cate am am aflat primarul sectorului doi intentioneaza sa-i ofere o bursa de 30.000 de lei. Nu stim deocamdata daca anual sau lunar. E inca o suma importanta pe care David ar putea sa o primeasca. Chiar daca sumele sunt foarte mici in raport cu performantele obtinute de el la nivel planetar, ii dorim sa incheie rapid niste parteneriate de imagine pentru ca merita cu prisosinta”, au declarat surse apropiate sportivului pentru ProSport.

Ce salariu incaseaza lunar David Popovici de la CS Dinamo

Sportivul este remunerat insa lunar de Clubul Sportiv Dinamo. Potrivit unor surse ale Eurosport, acesta ar primi lunar suma de 7.000 de euro.

Desi multe persoane se asteapta ca acesta sa plece in strainatate si, cu siguranta, dupa performantele obtinute va primi multe oferte, sportivul a mentionat ca nu se gandeste la aceasta posibilitate, deoarece a gasit la gruparea din Stefan cel Mare conditii foarte bune, dar si oameni care stiu sa-l puna in valoare.  

CITESTE SI:

Cine sunt parintii lui David Popovici si cum il sustin

David Popovici – povestea sportivului. A inceput sa practice inot la recomandarea medicilor si a ajuns la o performanta uimitoare

FOTO: facebook.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea