Social

#livrare pensii #pensii decembrie #decembrie #pensii

Cand vin pensiile in decembrie. Ce trebuie sa stie pensionarii despre livrarea banilor

In luna decembrie, banii de pensie vor veni dupa un program modificat. Acestia vor intra mai devreme pe carduri sau vor fi adusi de postas mai devreme. In plus, la inceput de luna, vor avea o intarziere, deoarece exista mai multe zile libere care se lipesc de weekend.

 

Pentru pensionarii care luau pensia la inceputul lunii, in decembrie este posibil ca pensia sa ajunga cu intarziere. Asta deoarece in perioada 30 noiembrie-4 decembrie, Posta Romana nu lucreaza. Pensionarii care primeau pensia in perioada 1-4 decembrie trebuie, de asemenea, sa se astepte la modificari.

Daniel Baciu, presedintele Casei de Pensii, a explicat care va fi programul pensiilor. Acesta a declara ca, in ciuda faptului ca nu se lucreaza in perioada 30noiembrie-4 decembrie, pensiile nu vor intarzia. Cat despre Casa de Pensii,  acesta a mai mentionat ca este in grafic cu virarea sumele la Posta Romana.

Platile se fac, in mod normal, la finalul lunii anterioare, din Trezoreria Centrala, iar banii nu se vireaza in aceeasi, ci in transe zilnice, fiind nevoie de 4-5 zile pentru virarea tuturor sumelor, potrivit Bugetul.ro.

In plus, pensionarii care urmau sa ia pensiile in perioada 24-30 decembrie, vor primi banii mai devreme, inainte de Craciun.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea