Social

#muntele athos #calugari #romani #moarte

Calugarii de la Muntele Athos au murit de Covid dupa ce mai multi romani cu certificate false de vaccinare au raspandit virusul

Mai multi romani cu certificate false de vaccinare s-au dus in pelerinaj la Muntele Athos pentru a se ruga. Acest lucru a dus la rapandirea virusului in manastire.

 

Drept urmare doi calugari de la Muntele Athos au murit de Covid, iar alti trei se afla in stare grava la spital. Autoritatile banuiessc ca acestia s-au infectat dupa ce mai multi turisti, in speciali romani, au venit cu certificate false de vaccinare.

Duminica a fost anuntat decesul unui calugar in varsta de 59 de ani. Asta la doar cateva zile dupa ce un alt calugar a decedat.

Se pare ca monahul de la Schitul Sfanta Ana de la Muntele Athos si-a exprimat dorinta de a se vaccina, insa acesta nu a fost lasat de staretul lui. Potrivit postului de televiziune Mega, se pare ca nici ceilalti trei calugari care se afla in stare grava la spital nu sunt vaccinati. 

In baza primeloe evaluari si informatii existente pana in prezent, autoritatile elene vorbesc despre mai multi pelerini din Balcani, in special din Romania, care intra in manastirile de la Sfantul Munte pe baza unor certificate false de vaccinare, ceea ce a permis o noua raspandire a coronavirusului, potrivit stirileprotv.ro.

FOTO: piqsels.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea