Social

#aer polar #val de aer polar #romania

Val de aer polar in Romania! Temperaturi sub -10 grade, ninsori si vant puternic! Avertismentul meteorologilor

Vremea s-a racit simtitor in ultimele zile si continua sa se raceasca in majoritatea regiunilor. La munte s-a depus deja un strat de zapada care, in unele zone, masoara 21 de cm.

Dimineata valorile vor fi mai scazute decat normalul perioadei, ajungand pana la -10 grade in unele zone. Si in Bucuresti, minimele vor scadea maine dimineata pana la -1 grad Celsius.

"Masa de aer rece persista. Azi si maine va determina o vreme mai rece decat normal. In Oltenia, Muntenia, Dobrogea si Moldova, maximele vor atinge 8-9 grade. In regiunile intracarpatice, in vest si nord-vest, temperaturile vor fi usor mai ridicate, cu maxime cuprinse intre 10 si cel mult 14-15 grade", a declarat, intr-o interventie la Realitatea PLUS, meteorologul Alina Serban. 

Vremea se va incalzi usor spre finalul saptamanii in cea mai mare parte a tarii. In unele zone se va forma ceata, in special dimineata si noaptea.

FOTO: pexels.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea