Social

#giftland.ro #cadouri personalizate #cadouri #ciocolata personalizata

(P) Cadouri de vis: ciocolatele personalizate, disponibile pe giftland.ro

Vrei sa iti surprinzi apropiatii sau partenerii de afaceri cu cele mai inspirate cadouri ale momentului? Darurile de vis pe care le cauti pot lua forma unor ciocolatele personalizate, dupa faimoasele retete belgiene, cu aroma de menta sau portocala si ambalaj care poate fi inscriptionat dupa bunul tau plac. Surprizele dulci sunt diponibile pe giftland.ro, la preturi prietenoase cu bugetul oricui.

Ciocolatelele personalizate de pe giftland.ro sunt varianta optima de cadou pentru o varietate de ocazii speciale. Persoanele dragi pot afla cat de mult le apreciezi intr-o maniera delicioasa, petrecerile tale vor ramane memorabile pentru invitatii tratati cu ciocolatelele dedicate lor, iar afacerea ta poate fi promovata cu succes prin aceleasi "atentii" originale.

Mai mult decat atat, marturiile pentru nunta si botez nu pot lua o forma mai atragatoare, ciocolatelele personalizate transformandu-se instant in cea mai frumoasa amintire de la un eveniment unic in viata. Giftland.ro este destinatia virtuala de unde le poti achizitiona in conditii excelente, la preturi avantajoase. Iata ce poti alege:
 

Ciocolata personalizata cu fotografie


Ce cadou poate fi mai special decat o tableta de ciocolata belgiana fina, personalizata cu o fotografie reprezentativa? Un portret, un peisaj, un chip drag sau o pictura reprezentativa, insotite de un mesaj emotionant, va impresiona cu siguranta destinatarii acestui dar unic.

Pe giftland.ro, personalizarea se face fata/verso policromat, iar imprimarea se realizeaza pe o hartie lucioasa de calitate exceptionala. Indiferent de natura evenimentului, nu poti da gres cu un asemenea cadou inventiv. De regula, pe partea din fata a tabletei se imprima fotografia, iar pe cea din spate se inscriptioneaza mesajul pe care il doresti.

Fiecare sortiment are dimensiunea de 3x3 cm si o greutate de 5 grame. Pretul este de 0,59 RON fara TVA, valabil pentru o comanda de cel putin 100 de bucati. Bucura-ti intreaga familie cu o cutie mare de mesaje dedicate ei sau promoveaza-ti afacerea in acest mod, cu cheltuieli neasteptat de mici.
 

Ciocolata personalizata cu sigla


O varianta mai simpla a ciocolatelelor personalizate sunt cele cu sigla. Giftland.ro le recomanda in special pentru popularizarea unei companii sau a unui eveniment pe care il organizezi: pe o fata a tabletei se inscriptioneaza sigla, iar pe cealalta datele de contact. Fiecare tableta apetisanta are dimensiunea de 3x3 cm si o greutate de 5 grame.

Pretul pentru ciocolatelele imprimate cu sigla este de 0,39 RON fara TVA, iar comanda este posibila cu un numar minim de 2000 de bucati.


 

Cum comanzi ciocolatelele personalizate


Dupa ce ai ales produsul dorit, incarci fotografia si introduci textul in casuta speciala din formular. Adaugi in cosul virtual produsul si bifezi cantitatea de ciocolatele personalizate de care ai nevoie, apoi apesi butonul "cumpara". Dupa ce completezi adresa pentru livrarea comenzii, vei primi un e-mail de confirmare de la giftland.ro, cu toate datele solicitate de tine pentru verificarea validitatii lor.

Plata se poate face prin ramburs (achiti comanda in momentul in care coletul este adus la adresa specificata de catre curier), plin transfer bancar la orice banca sau prin plata online, cu cardul de credit.

Giftland.ro este magazinul online ideal pentru cele mai calitative cadouri personalizate, de la cani, tricouri si accesorii diverse, pana la caricaturi si ciocolatele originale, realizate pentru satisfactia clientilor.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea