Social

#vreme weekend #prognoza meteo #incalzire vreme #vreme aprilie

Prognoza meteo pentru weekend-ul 28-29 aprilie 2012

Vremea isi continua procesul de incalzire in acest weekend. Temperaturile maxime vor ajunge la 30 de grade Celsius.
 

Sambata, 28 aprilie


Sambata, vremea va fi deosebit de calda si predominant frumoasa. Cerul va fi variabil la senin si doar izolat, dupa-amiaza, in extremitatea sudica si la munte vor fi conditii pentru ploi slabe, de scurta durata.

Vantul va sufla slab pana la moderat, cu intensificari trecatoare, ziua, in sudul tarii. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 23 si 30 de grade, mai scazute pe litoral, iar cele minime se vor situa, in general, intre 7 si 15 grade.
 

Duminica, 29 aprilie


Duminica, vremea se va mentine deosebit de calda si frumoasa. Cerul va fi variabil la senin si cu totul izolat, dupa-amiaza, la munte vor fi conditii pentru ploi slabe de scurta durata si descarcari electrice. Vantul va sufla slab si moderat, cu unele intensificari in Banat si Dobrogea.

Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 24 si 30 de grade, mai scazute pe litoral, iar cele minime intre 7 si 17 grade, usor mai coborate in estul Transilvaniei.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea