Social

#toalete publice bucuresti #toalete publice #primarie

Bucurestiul ramane si fara toalete publice. Au fost inchise toate

Primaria Capitalei va inchide toate toaletele publice dupa ce contractul cu firma responsabila a expirat.

 

Firma SC COMEX ROM SRL. a amplasat in Capitala peste 100 de toalete automate, de a caror mentenanta ar fi trebuit sa se ocupe in continuare. Reprezentantii firmei au anuntat insa ca nu si-a mai primit banii de la Primaria Bucuresti de cateva luni si nu mai pot intretine grupurile sanitare.

„Avem cam 130 de toalete automate, se vor inchide cam 100, restul ar putea ramane la sectoare. Patronul nostru nu mai are bani sa ne dea, nici pentru salarii, nici pentru intretinerea cabinelor, pentru ca de 7 luni Primaria Capitalei nu mai plateste nimic”, a declarat unul dintre angajati, potrivit Alephnews.

Se pare insa ca exista discutii pentru reluarea contractului, insa numarul toaletelor publice va fi micsorat. Potrivit noului contract care urmeaza a fi incheiat, cu valabilitate pana in data de 10.10.2021, vor fi asigurate in oras un numar de 64 toalete ecologice mobile, 46 toalete ecologice mobile pentru persoane cu dizabilitati fizice si 18 toalete automate racordabile.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea