Social

#complex rezidential #imobiliare #bucuresti

Bucurestiul modern si vibrant: ce oportunitati iti ofera un apartament intr-un complex rezidential din capitala

Bucurestiul este genul de oras mereu in miscare, in care niciodata nu te poti plictisi. Oricand vrei sa te destinzi sau sa te distrezi, ai la dispozitie nenumarate variante: o plimbare in parc, o iesire la restaurant, o sesiune de shopping sau o noapte in club. Din punct de vedere cultural, ai acces la muzee, spectacole de teatru, opera si cinema. Iar cand este vorba de viata profesionala, stii cu siguranta ca in capitala gasesti o varietate de locuri de munca, din care poti alege ceea ce ti se potriveste cu adevarat.

Pentru a profita insa de toate aceste oportunitati, este important sa locuiesti intr-o zona care sa iti ofere suficienta libertate de miscare. Asa cum probabil ai observat deja, traficul nu este aproape niciodata lejer in Bucuresti, deci daca locuinta ta se afla la periferie sau in afara capitalei, risti sa nu te poti bucura de toate avantajele acesteia.

In acest context, apartamentele din ansamblurile rezidentiale devin tot mai atractive pentru cei care isi doresc un stil de viata activ si confortabil. Cu facilitati de top si design modern, apartamentele noi sunt solutia perfecta pentru a trai cu adevarat magia Bucurestiului.

Te bucuri de relaxare si natura la doar cativa pasi distanta

Ce-ai spune daca ti-ai putea incepe fiecare zi cu o alergare in parc sau ti-ai putea petrece serile citind, pe o banca, la umbra copacilor? In majoritatea marilor orase europene, precum Amsterdam, Paris sau Londra, parcurile sunt pline de oameni care fac sport, citesc, se plimba sau se bucura de un picnic alaturi de prieteni. Bucurestiul ofera, la randul sau, astfel de ocazii: daca locuiesti in apropierea unui parc precum IOR-Titan, vei avea cu siguranta parte de relaxare in natura.

Complexul rezidential Vivenda Residencias este perfect pozitionat din acest punct de vedere - esti aproape de parcul Titan, dar si de parcul Morarilor, astfel incat sa poti evada in mijlocul naturii oricand doresti. Iar daca esti fanul relaxarii in aer liber, merita sa stii ca apartamentele din Vivenda Residencias dispun de terase generoase, care pot fi locul perfect pentru a bea cafeaua de dimineata, a citi sau a lucra.

Ai acces la restaurante, cluburi si cafenele

Iti place sa te rasfeti ocazional cu mancaruri rafinate si cocktailuri exotice? Iubesti viata de noapte si simti nevoia ca, dupa o zi lunga de munca, sa dansezi in club pe muzica preferata? Bucurestiul iti ofera nenumarate locuri in care sa iesi pentru a te relaxa sau a te distra - tot ce ai de facut este sa le explorezi si sa te bucuri de farmecul fiecaruia. Evident, pentru a face asta trebuie sa locuiesti intr-o zona din care sa ajungi usor in centru sau in orice alt punct al capitalei.

Blocurile noi din sectorul 2, precum cele din ansamblul rezidential Vivenda Residencias, se afla la doar cateva minute de metrou, ceea ce inseamna libertate de miscare. Bineinteles, poti ajunge rapid si cu masina in centru, insa daca pleci de-acasa la o ora cu trafic intens, ai intotdeauna optiuni la indemana. In plus, in sectorul 2, zona Titan, gasesti numeroase restaurante, terase si cafenele, asa ca poti iesi cu prietenii chiar in apropierea casei.

Profiti de viata culturala a Bucurestiului

Capitala este renumita pentru oportunitatile culturale pe care ti le pune la dispozitie: muzee, galerii de arta, teatre si evenimente culturale pentru toate gusturile. De la expozitii la spectacole, concerte si festivaluri, pana la cele mai noi filme ale anului, in Bucuresti nu iti va lipsi nimic.

Tot ce ai de facut este sa-ti alegi evenimentele la care vrei sa participi si - un detaliu important intr-un oras aglomerat - sa ajungi la timp. Din fericire, daca locuiesti intr-un complex rezidential bine localizat, te poti asigura ca nu intarzii la niciun spectacol, indiferent de conditiile de trafic.

Faci shopping in cele mai apreciate magazine din capitala

Ce ar fi o viata moderna fara o sesiune de shopping in magazinele tale preferate? Fie ca e vorba de moda, ingrijire personala, accesorii sau decoratiuni interioare, este placut sa stii ca ai la indemana suficiente optiuni. 

Locuind intr-un complex rezidential cu blocuri noi din sectorul 2, ai acces facil la unul dintre cele mai apreciate malluri ale capitalei - Park Lake. Aici gasesti nu doar magazine, ci si cinema, cafenele si restaurante, astfel incat fiecare vizita in mall sa fie un prilej de relaxare, distractie si buna dispozitie.

Pe langa toate avantajele de mai sus, viata intr-un complex rezidential ca Vivenda Residencias iti mai ofera o oportunitate importanta: nu uita ca mare parte din timp ti-l petreci in confortul casei tale. De aceea, este esential ca apartamentul pe care il alegi sa fie unul modern, spatios si luminos - genul de loc care te incarca doar cu energie pozitiva.

Apartamentele din Vivenda Residencias nu sunt doar spatioase, ci si bine compartimentate. Materialele de constructie si finisajele sunt realizate din materiale de calitate superioara, iar fiecare locuinta este bine izolata si dotata cu centrala termica, pentru a-ti oferi confortul termic de care ai nevoie. In plus, daca doresti, poti personaliza locuinta in functie de necesitatile tale, astfel incat sa te poti muta direct in casa visurilor tale.

Vrei sa te bucuri de toate aceste avantaje? Nu lasa timpul sa treaca, pentru ca in Vivenda Residencias mai sunt disponibile doar cateva unitati - garsoniere si apartamente cu 4 camere, la preturi incepand cu 71.700 EUR + TVA. Garsonierele au o suprafata utila totala de 41,75 mp, oferindu-ti tot spatiul de care ai nevoie pentru confortul zilnic, iar apartamentele cu 4 camere au suprafata de 106,50 mp, fiind perfecte pentru intreaga familie. Programeaza o vizionare si descopera ce inseamna o viata cu adevarat moderna si plina de oportunitati.

FOTO: hercesa.ro

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea