Social

#ambalaj biodegradabil #ambalaj elastic #supa cu capac

Bolul de supa cu capac: Ambalaj estetic, ecologic si biodegradabil

 

Ai de gand sa le asiguri clientilor tai o experienta culinara cum nu au mai intalnit, asa ca vrei sa acorzi atentie tuturor detaliilor? Stii cum se spune, detaliile fac diferenta. Daca vrei sa iesi in evidenta cu privire la serviciul de livrare a mancarii la domiciliul cumparatorului, ai putea sa introduci folosirea bolurilor de supe de la Ambalaj Market. Cu un design placut, modern si elegant, bolurile de supe pe care le vei gasi pe site-ul magazinului online vor atrage atentia clientilor, bucurandu-se de un serviciu premium chiar la ei acasa.

Datorita capacului care se inchide ermetic, nu exista niciun risc ca supa sa se verse din bol in timpul transportului. Singura conditie este sa fie inchis cu atentie. De asemenea, prin intermediul acestui ambalaj, preparatul se mentine cald si delicios, astfel incat clientul sa se bucure de specialitatea culinara la capacitatea sa maxima.

Bolul de supa, usor de personalizat

Vrei ca brandul afacerii tale sa capete cat mai multa vizibilitate? Atunci nu rata ocazia de a personaliza bolurile de supe prin aplicarea logo-ului companiei tale. Astfel, numele companiei va fi retinut mai usor de catre clienti, avand toate sansele sa creasca din ce in ce mai mult. Din fericire, comerciantii Ambalaj Market vand boluri de supe usor de personalizat, confectionate dintr-un material rezistent, astfel incat tu sa ii oferi cumparatorului o experienta inedita. Nu uita sa verifici oferta disponbila afisata chiar pe site, de unde poti plasa si comanda in cazul in care doresti sa achizitionezi.

Bolul de supa Ambalaj Market: beneficii si tipuri

Multi dintre clientii care plaseaza comenzi de mancare de la compania ta sunt noi, asa ca asigura-te ca executi o activitate ireprosabila de fiecare data, pentru a-i determina sa se mai intoarca pe viitor si cu altele. Tocmai de aceea, personalizarea bolului de supa reprezinta unul dintre cele mai importante aspecte de care trebuie sa tii cont daca ai luat hotararea de a-ti dezvolta afacerea. Iata cateva dintre beneficiile pe care le obtii daca iei in considerare bolurile de supa de la Ambalaj Market:

  • experienta culinara ireprosabila, datorita faptului ca mancarurile sunt mentinute calde si placut aromate;
  • datorita capacului care se sigileaza de bol, nu exista riscul de scurgere a continutului, fiind astfel prevenite accidentele neplacute din timpul transportului;
  • pe langa transport, bolul poate fi folosit cu incredere si pentru consumarea continutului direct din el, fara sa fie nevoie de murdarirea altor recipiente sau vase;
  • un bol de supa personalizat cu logo-ul companiei sau cu imaginea brandului este o metoda subtila, dar placuta de promovare;
  • preturile de achizitie sunt intotdeauna accesibile, avand ocazia sa comanzi boluri de supa in numar cat mai mare, beneficiind astfel de reduceri cat mai avantajoase.

Bolul de supa disponibil intr-o varietate de culori

Ai un restaurant cu o tematica luxoasa, motiv pentru care bolurile de supa de la serviciul de take away nu pot fi banale? Atunci te incurajam sa iei in considerare ambalajele negre, care, cu siguranta, ofera o experienta premium. Indiferent ca esti proprietar de restaurant sau un simplu consumator casnic, asigura-te ca nu iti lipsesc din bucatarie astfel de boluri, pentru ca nu stii niciodata cand vei avea nevoie sa depozitezi anumite preparate. De asemenea, le poti folosi si pentru organizarea eficienta a spatiului in frigider.

Calitatea si durabilitatea sunt principalele puncte pro ale acestor recipiente, astfel incat consumatorii casnici sa le poata refolosi cu incredere. Pentru ca activitatea noastra este in acord cu initiativele de protejare a mediului,  ne asiguram ca folosim doar materiale de inalta calitate, care sunt atat reciclabile, cat si biodegradabile. Capacul bolului pentru supa are un sistem de inchidere ermetic, astfel incat sa nu existe riscul de varsare a continutului.

Ai luat hotararea sa iti dezvolti activitatea restaurantului si sa capeti mai multa vizibilitate in randul clientilor, vrand sa asiguri o experienta imbunatatita pentru acestia? Atunci cel mai bine ar fi sa investesti in serviciile de printare a logo-ului pe diverse ambalaje (servetele, caserole, boluri de supa etc.) pentru a atrage tot mai mult atentia, intr-o maniera eleganta, asupra brandului tau. De asemenea, te incurajam sa investesti in produse de calitate, cum sunt cele pe care le poti gasi in oferta Ambalaj Market, pentru a fi cu un pas inaintea competitiei.

FOTO: stock.adobe.com

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea