Social

Blaga este convins ca va ajunge in turul al II-lea

Candidatul PD-L la Primaria Capitalei, Vasile Blaga , a declarat astazi, la iesirea din sectia de votare, ca este convins ca va ajunge in turul al doilea, cu un contracandidat pe care il vor hotari insa bucurestenii.

"Sunt convins ca voi ajunge in turul al II-lea cu cine vor hotari bucurestenii. Daca voi avea sansa sa conduc Bucurestiul, cred ca bucurestenii vor dori ca eu sa continui", a spus Blaga, raspunzand unei intrebari referitoare la un eventual al doilea mandat de primar general.

Cat il priveste pe cel mai puternic contracandidat, liderul PD-L a spus ca "toti sunt oameni foarte seriosi si bucurestenii vor decide".

Blaga a precizat ca a votat cu "oameni care au solutii concrete pentru a transforma Bucurestiul intr-un loc in care sa se simta bine". Liderul democrat-liberal a fost insotit la vot de sotia sa, cei doi ajungand la sectie exact la ora anuntata in prealabil.


Pentru cele mai importante stiri ale zilei aboneaza-te la Newsletter-ul de Stiri Principale Acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea