Social

Oprescu spera sa fie sprijinit cu "aceeasi simpatie si incredere"

Candidatul independent la Primaria Capitalei Sorin Oprescu a avut, astazi, surpriza de a nu se regasi pe listele electorale permanente, el votand dupa ce s-a inregistrat pe o lista suplimentara.

"Am fost un vot care ma caracterizeaza. A fost un vot pentru un independent pentru ca asa sunt cetatenii Bucurestiului, un vot liberal ca asa e meseria mea si un vot social pentru ca toata viata am avut grija de oameni", a declarat Oprescu imediat dupa iesirea din cabina de vot.

Candidatul independent la Primaria Capitalei a precizat ca se asteapta ca bucurestenii sa-l sprijine in continuare cu "aceeasi simpatie si incredere". El a adaugat ca in cursul zilei va merge prin sectiile de votare , dupa care va astepta estimarile dupa inchiderea urnelor la sediul de campanie.

Oprescu a fost insotit la sectia de votare de fiul sau.

Peste 18 milioane de romani sunt asteptati astazi la vot pentru a-si alege primarii, consilerii locali si judeteni, precum si presedintii de Consilii Judetene , acestia din urma desemnati pentru prima oara in urma votului uninominal.


Pentru cele mai importante stiri ale zilei aboneaza-te la Newsletter-ul de Stiri Principale Acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea