Social

#benzina #ieftinire #soferi #motorina #titei #cotatii petroliere #distribuitori

Benzina si motorina au fost ieftinite

Marile companii de pe piata de distributie a carburantilor au ieftinit, incepand de astazi, ora 00.00, benzina si motorina, pentru a doua oara in doar o saptamana.

De exemplu, incepand de astazi, soferii pot cumpara benzina mai ieftina cu 6 bani pe litru si motorina cu 5 bani mai putin de la anumiti distribuitori.

Astfel, dupa aceasta ieftinire, soferii pot alimenta cu motorina cu preturi intre 6,09 lei si 6,32 lei, iar cu benzina cu preturi intre 6,00 lei pe litru si 6,42 lei pe litru.

Precedenta modificare a tarifelor la combustibili a avut loc pe 28 februarie si a fost facuta dupa mai multe scumpiri, cand benzina s-a ieftinit cu 5 bani pe litru, iar motorina cu 4 bani pe litru.

Companiile petroliere isi modifica preturile la carburanti in functie de cotatiile la titei si la produsele petroliere pentru zona lor de referinta, dar si de conditiile de pe piata locala.

Sursa foto: 0-100.hotnews.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea