Social

#tir #accident #alcool

Beat la volan, a intrat cu TIR-ul intr-o casa

Un sofer beat a ajuns cu TIR -ul in casa unor damboviteni. El a intrat cu masina in zidurile unei case din comuna Adanca si a fost salvat de la o tragedie de faptul ca locuitorii casei nu dormeau in camera de la strada.

Incidentul s-a produs noaptea trecuta, atunci cand soferul TIR-ului conducea pe DN 72, desi se afla sub influenta alcoolului. El a scapat controlul asupra directiei masinii si s-a oprit cu ea in peretele unei case de pe marginea drumului.

Potrivit Stirilor Pro TV, in timp ce medicii de pe ambulanta incercau sa-i ia sange soferului pentru verificarea alcoolemiei, localnicii au sarit sa-i ceara socoteala. Insa barbatul a sustinut in fata lor, senin, ca n-a pus gura pe alcool, ci e obosit. Rezultatele testelor biologice au spus insa altceva, asa ca soferul a capatat dosar penal si obligatia de a le repara victimelor daunele produse la casa.

Politistii spun ca marele noroc al barbatului a fost ca cei care locuiesc in respectiva casa nu dormeau in camera de la strada, pentru ca atunci urmarile ar fi fost tragice. TIR-ul s-a infipt in peretele casei, iar cabina aproape ca a intrat in sufrageria oamenilor dupa ce in drumul lui a lovit si o teava de gaze.

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea