Social

#presedinte #traian băsescu #politicieeni necinstiti

Basescu este hotarat sa spuna adevarul despre politicienii necinstiti din USL

Traian Basescu a declarat, miercuri, in cadrul unei conferinte de presa pe tema campaniei pentru referendum, ca este constient ca romanii ii sunt ostili in acest moment, dar ca este datoria lui sa mearga in campanie si sa spuna adevarul despre politicienii "necinstiti" ai USL.

"Ostilitate exista, o stiu nu de acum, dar obligatia mea este sa explic. Sunt convins ca romanii nu sunt ostili adevarului, dar sunt ostili politicienilor necinstiti", a fost una dintre declaratiile pe care presedintele suspendat le-a facut, miercuri, la sediul sau de campanie.

Basescu a declarat ce desi multa lumea pleaca de la premisa ca va pierde referendumul doar pentru ca a fost suspendat de Parlament, el are incredere ca va castiga si cere tuturor celor care il sustin victoria pe 29 iulie.

Printre primele lucruri pe care a incercat sa le lamureasca este faptul ca la referendum, el nu apara un scaun, ci o Romanie europeana, pe care a inceput sa o construiasca impreuna cu institutiile statului si cu romanii si care acum este in pericol, din cauza guvernarii USL.



Foto: Mediafax.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea