Social

#presedinte #monitorizare #comisia europeana #referendum #traian băsescu

Referendumul va fi monitorizat de Comisia Europeana

Dupa intalnirea cu prim-ministrul Victor Ponta, Serghei Stanisev, liderul Partidului Socialistilor Europeni (PES), a declarat ca referendumului din 29 iulie va fi monitorizat indeaproape de Comisia Europeana, pentru a elimina orice suspiciuni legate de favoritisme sau de nerespectarea normelor constitutionale si europene.

In urma sesizarii unor susppiciuni care planeaza asupra constitutionalitatii procedurii de organizare a votului din 29 iulie, Stanisev a declarat ca autoritatile europene vor supraveghea referendumul pentru demiterea presedintelui si ca nu va tolera nicio abatere de la regulile Uniunii Europene sau vreo incalcare a principiului statului de drept.

Cu toate ca autoraitatile europene vor sta cu ochii pe noi la referendum, liderul PES a declarat ca are incredere in Guvern ca va organiza un referendum corect, in ciuda "oportunismului" si "ipocriziei" altor partide, care nu cred acest lucru si care accentueaza si mai mult criza politica din Romania.



Foto: Blog.unexus.org

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea