Social

#proiect #optiune #bacalaureat #absolventi liceu #act normativ

Bacalaureatul profesional ar putea ramane la stadiul de proiect

Bacalaureatul profesional, propus de Ecaterina Andronescu, fostul ministru al Educatiei, ar putea ramane la stadiul de proiect in acest an. Intrebat daca acest tip de bacalaureat va fi sustinut in 2013, Remus Pricopie, noul ministru de resort, a declarat ca nu se poate pronunta.

"Nu pot sa enunt un punct de vedere, pentru ca aici problema este de cadru legislativ. Pe actualul cadru legislativ organizam examenul de bacalaureat exact ca in 2012", a declarat Pricopie. El a aratat ca, daca Parlamentul va vota pentru introducerea in timp util a bacalaureatului profesional si daca acesta va fi fezabil, optiunea ar putea fi oferita absolventilor de liceu.

In ceea ce priveste o eventuala ordonanta de urgenta referitoare la introducerea bacalaureatului profesional, ministrul Educatiei a precizat ca nu exista asa ceva. "In momentul de fata pe agenda Guvernului nu exista un act normativ de tip ordonanta de urgenta care sa reglementeze bacalaureatul profesional", a spus ministrul.

Sursa foto: clicksatumare.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea