Social

#majorare #emil boc #ordonanta #taxe si impozite

Emil Boc ii solicita premierului Ponta sa adopte ordonanta privind cresterea taxelor locale

Emil Boc, primarul Clujului, a lansat ieri un atac dur la adresa premierului Victor Ponta. Boc sustine ca, desi seful Executivului a anuntat ca primariile vor fi cele care vor stabili daca taxele si impozitele locale vor fi majorate sau nu cu 16%,  nu exista o hotarare oficala in acest sens.

"Cer premierului Victor Ponta sa adopte de urgenta actul normativ prin care sa permita autoritatilor locale sa nu indexeze cu 16% impozitele si taxele locale. E vorba de respect fata de cei care-si platesc impozitele si taxele locale la timp", a declarat Boc in cadrul unei conferinte de presa.

Fostul lider PDL a tinut sa precizeze ca, pana la reglementarea situatiei, in perioada 7-11 ianuarie Primaria Cluj-Napoca nu va incasa impozitele pe terenuri si cladiri.

In cazul in care ordonanta respectiva nu va aparea, Emil Boc urmeaza sa convoace, la sfarsitul saptamanii, Consiliul Local Cluj-Napoca in vederea luarii unei decizii privind indexarea taxelor si impozitelor locale.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea