Social

# atentionare de vant puternic #vremea in bucuresti #avertizare meteo #vant puternic

Avertizare meteo! Cod galben de vant puternic in mare parte din Romania!

 

Administratia Nationala de Meteorologie (ANM) a emis mai multe atentionari de vreme rea pentru urmatorarele ore. Sunt vizate fenomene precum vant puternic, care poate depasi 90 km/h. Iata care sunt zonele afectate, dar si cum va fi vremea in Bucuresti.

In intervalul 27 martie, ora 10:00 – 29 martie, ora 21:00, intreaga tara va fi sub avertizare meteo de vant si ploi.

„In intervalul mentionat, temporar vor fi intensificari ale vantului in cea mai mare parte a tarii, cu viteze in general de 45...55 km/h, iar la munte rafalele vor depasi 60...70 km/h.

Va ploua indeosebi in vestul, centrul si nordul tarii, unde local vor fi cantitati de apa de 10...15 l/mp, favorizand topirea stratului de zapada de la munte.”, anunta ANM.

COD GALBEN de vant puternic

In intervalul 27 martie, ora 10:00 – 27 martie, ora 22:00, este in vigoare o atentionare de tip cod galben de intensificari ale vantului care va afecta vestul, centrul si nord-estul tarii.

„Vantul va avea intensificari in Banat, sudul Crisanei, in cea mai mare parte a Moldovei, in Carpatii Meridionali si de Curbura. Vor fi viteze in general de 55...65 km/h, iar la altitudini mari in zonele montane, rafalele vor depasi 90 km/h.”, avertizeaza ANM.

COD GALBEN de vant puternic

In intervalul 27 martie, ora 22:00 – 28 martie, ora 10:00, intra in vigoare o atentionare de tip cod galben de intensificari ale vantului, valabila pentru vestul si centrul tarii.

„Vantul va avea intensificari in Banat, sudul Crisanei si in Carpatii Meridionali. Vor fi viteze in general de 55...65 km/h, iar la altitudini mari in zonele montane, rafalele vor depasi 90 km/h.”, avertizeaza ANM.

Cum va fi vremea in Bucuresti

In intervalul 27 martie, ora 10:00 – 28 martie, ora 8:00, calorile termice se vor situa in jurul celor specifice datei, astfel ca temperatura maxima va fi de 14...16 grade, iar cea minima de 4...6 grade. Cerul va avea innorari temporare, iar vantul va sufla moderat, cu intensificari temporare ziua (viteze in general de 40...45 km/h).

In intervalul 28  martie, ora 8:00 – 29 martie, ora 8:00, vremea se va incalzi. Cerul va avea innorari temporare ziua, cand vor fi posibile averse slabe, apoi se va degaja. Vantul va sufla moderat, cu intensificari pe parcursul zilei (viteze in general de 40...50 km/h). Temperatura maxima va fi de 19...20 de grade, iar cea minima va fi de 4...7 grade.

In intervalul 29 martie, ora 8:00 – 29 martie, ora 21:00, vremea va continua sa se incalzeasca. Cerul va fi variabil, iar vantul va sufla in general moderat. Temperatura maxima va fi de 23...24 de grade.  

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea