Social

#avertizare meteo #lapovita #vremea bucuresti #anm #ploi #ninsoare #vant puternic #bucuresti

Avertizare de ploi, lapovita, ninsoare si vant puternic de la ANM. Cum va fi vremea in Bucuresti

Administratia Nationala de Meteorologie (ANM) a emis o avertizare de vreme rea valabila pentru toata tara. Potrivit avertizarii urmeaza doua zile cu ploi, lapovita, ninsori si vant puternic. Iata cum va fi vremea in tara, dar si in Capitala.

In intervalul 17 ianuarie, ora 15:00 – 19 ianuarie, ora 10:00, toata tara va fi lovita de precipitatii moderate cantitativ si intensificari ale vantului.  

“In intervalul mentionat vor fi precipitatii moderate cantitativ in vestul si nord-vestul tarii. Va ploua, iar miercuri (17 ianuarie) in nordul Carpatilor Orientali si pe crestele Muntilor Apuseni vor mai fi precipitatii sub forma de lapovita si ninsoare. In zona de munte se vor acumula cantitati de apa de 20...30 l/mp si izolat de peste 40 l/mp, determinand topirea stratului de zapada.

Temporar, vantul va avea intensificari in regiunile vestice si nord-vestice, cu rafale in general de 45...55 km/h, iar in zonele montane inalte de 60...80 km/h.

Nota: Vineri (19 ianuarie), aria precipitatiilor se va extinde, iar acestea se vor transforma treptat in lapovita si ninsoare.”, avertizeaza ANM.

Cum va fi vremea in Bucuresti

In intervalul 17 ianuarie, ora 15:00 – 18 ianuarie, ora 08 vremea va fi in general frumoasa. Cerul va fi variabil in timpul zilei si mai mult noros noaptea, iar vantul va sufla in general slab. Temperatura maxima va fi de 5...7 grade, iar cea minima de -3...-1 grad.

In intervalul 18 ianuarie, ora 08:00 – 19 ianuarie, ora 10:00, vremea va deveni calda pentru aceasta data. Cerul va avea innorari temporare si va ploua slab, mai ales in prima parte a intervalului. Vantul va sufla slab pana la moderat. Temperatura maxima se va situa in jurul valorii de 10 grade, iar cea minima va fi de 1...3 grade.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea