Social

#fbi #china #telefoane

Avertismentul FBI pentru cei care calatoresc in China: "Folositi telefoane cu cartela, apoi aruncati-le"

FBI a venit cu un avertisment pentru cei care calatoresc in China, in special pentru atletii care participa la Jocurile Olimpice de la Beijing. FBI le-a transmis acestora sa isi lase telefoanele mobile acasa si sa foloseasca asa zisele "burner phones", telefoane de uz temporar, cu cartela, care se arunca dupa utilizare, relateaza CNN.

 

"FBI ii indeamna pe toti sportivii sa-si lase telefoanele mobile acasa si sa foloseasca telefoane temporare in timpul activitatii competitionale de la Beijing", a indicat institutia, adaugand ca si Comitetele Olimpice Nationale din unele tari occidentale au formulat recomandari similare, din cauza ingrijorarilor legate de securitatea cibernetica la Beijing.

CNN noteaza ca FBI nu a avertizat in legatura cu vreo amenintare cibernetica anume la Jocurile Olimpice de la Beijing, insa a insistat ca este important ca participantii "sa ramana vigilenti si sa urmeze cele mai bune practici pe retelele sociale si in mediul digital".

Aceasta atentionare a FBI vine pe fondul cresterii ingrijorarilor printre oficialii americani din domeniul securitatii cu privire la spionajul si furtul intelectual practicate de China.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea