Social

# eliminare restrictii #restrictii

Cand vor fi eliminate restrictiile in totalitate in Romania? Ce spune Raed Arafat

Dupa doi ani de pandemie, autoritatile din Romania vin si cu vesti bune. Astfel, dupa ce oficialii au anuntat ca se renunta la certificatul verde pe teritoriul Romaniei incepand cu luna martie, dar si la starea de alerta, seful DSU, Raed Arafat, a venit cu noi precizari despre eliminarea in totalitate a restrictiilor.

 

"Acest lucru va depinde foarte mult de modul in care evolueaza pandemia la noi. Am mai spus ca exista o diferenta intre noi si multe din tarile care iau aceste decizii in acest moment si asta este data de rata de persoane vaccinate si protejate.

Toate semnele arata ca mergem spre o situatie mai stabila si mai buna. Acest val poate sa fie, intr-adevar, ultimul val semnificativ la acest moment si sa trecem dupa asta la o perioada mai linistita. Sa vedem ce se intampla - devine virusul endemic, devine ca virusul gripal. Asta nu stim inca sa spunem, sunt foarte multe pareri din partea oamenilor de stiinta.

Exista o posibilitate, intr-adevar, ca dupa acest val sa ajungem la o revenire la normalitate sau cat mai aproape de normalitate", a spus Raed Arafat.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea