Social

# canicula grecia #avertisment de calatorie # calatorie grecia #grecia

Avertisment pentru cei care calatoresc in Grecia. Temperaturi deosebit de ridicate in luna mai

Urmeaza sa calatoresti in Grecia in aceste zile? Meteorologii au anuntat temperaturi neobisnuit de ridicate pentru finalul lunii mai, in Grecia. Potrivit acestora, mercurul termometrelor va urca pana la 37 de grade Celsius, la umbra!

 

Potrivit anuntului facut de Biroul Meteorologic, mercurul termometrelor va ajunge pana la 37 de grade in vestul si centrul Greciei. In acelasi timp, in Insulele Egee, se vor inregistra temperaturi de 35 de grade Celsius.

Valul de caldura va dura pana la finalul weekendului, urmand ca apoi temperaturile sa scada la 30 de grade Celsius, valori normale pentru aceasta perioada a anului in Grecia.

Avertisment pentru turisti si localnici

Medicii eleni avertizeaza populatia si turistii sa se hidrateze corespunzator si sa evite bauturile alcoolice. De asemenea, le recomanda sa nu iasa la orele amiezei decat daca este absolut necesar si sa poarte, pe tot parcursul zilei, haine largi din bumbac, care sa permita aerisirea corpului.  

FOTO: pexels.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea