Social

# vijelii torentiale # avertisment meteo #meteo romania #ninsori abundente #meteo #europa

Avertisment meteo! Ciclonul care face ravagii in Europa, va ajunge in Romania! Vijelii, ploi torentiale si ninsori abundente in urmatoarele zile

Furtunile fac prapad in Europa. Multe tari europene, in special cele din subul continentului se afla sub avertizari de tip cod rosu si portocaliu de furtuni.

 

Furtunile deosebit de puternice (cu vanturi care bat pana la 110 km/h) sunt cauzate de un ciclon din Marea Mediterana. Ciclonul a facut deja pagube insemnate in Italia, Croatia si Serbia. In Italia, s-a format chiar si o tornada, in provincia Lazio, care a distrus tot ce i-a stat in cale.

Ciclonul se indreapta spre Romania

Furtunile cauzate de cilcon, care au maturat Europa, se indrepata spre Romania. Meteorologii sustin ca acestea vor patrunde in tara noastra prin sud-vest si sa acopere o mare parte din centrul tarii.

Meteorologii avertizeaza ca vanturile vor ajunge la rafale la 100 de km/h, in special in zonele montane si vor aduce ploi in toata tara si ninsori la munte.  

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea