Social

#abonament parcare bucuresti # tarif unic # pret parcare bucuresti #parcari bucuresti

Parcarile din Bucuresti vor avea taxa unica, indiferent de zona! Cat va costa o ora de parcare

Un nou proiect se afla in dezbatere publica si urmeaza sa fie supus votului consilierilor generali. Acesta priveste plata parcarilor. Se doreste ca toate parcarile din Bucuresti sa aiba o taxa unica.

Prin taxa unica de parcare, viceprimarul Capitalei doreste sa-I convinga pe cetateni sa plateasca parcarea.

Astfel, s-a propus o taxa de 5 lei pe ora, pentru orice parcare din Bucuresti, fie ca este una centrala sau de periferie. De asemenea, se doreste punerea la dispozitie a abonamentelor pentru parcare.

Municipalitatea doreste introducerea de abonamente zilnice, in valoare de 25 de lei, sau a unor abonamente lunare, in valoare de 500 de lei. Cu aceste abonamente, soferii vor putea parca in orice loc administrat de Primaria Capitalei. 

In cazul riveranilor, s-au pregatit preturi speciale. Mai exact 50 de lei pe luna sau 500 de lei pe an, in cazul in care soferii doresc sa inchirieze un loc din partea Primariei Municipiului Bucuresti, in zona blocului in care locuiesc, scrie antena3.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea