Social

#asortare haine #stil masculin #pantofi #moda

Aspect de zi cu zi confortabil si la moda - cum sa asortezi hainele cu pantofii?

Uneori poate fi epuizant sa incerci sa tii pasul cu tendintele in moda si sa-ti cauti articole vestimentare, care sa iti ofere acel plus de confort de care ai nevoie intreaga zi, insa, daca alegi piese vestimentare versatile, le vei putea combina usor intr-o inifinitate de tinute.

 

Garderoba trebuie sa contina piese vestimentare relaxate si versatile. Alege intotdeauna haine in functie de personalitatea ta si creeaza-ti un aspect zilnic confortabil, urmand tendintele modei. 

Care sunt tendintele in moda in aceasta perioada?

Anul acesta tendintele in mare voga sunt cele aferente anilor 60 - ’70, dar si o versatilitate de articole ce corespund anilor 2000. Toate acestea combinate, vor reusi sa creeze un mix extraordinar de confort, rafinament, senzualitate si eleganta. 

Blugii de dama evazati cu imprimeuri colorate, fustele mini, fustele plisate, puloverele tricotate in culori vesele, rochiile cu imprimeuri in dungi, tricourile polo, vestele tip pulover, toate intr-o explozie de culoare, reprezinta o abordare optimista pentru tendintele modei din acest an.

Denimul este una dintre piesele de rezistenta ale sezonului. Alege blugi de dama cu un croi regular fit si combina-i cu o camasa vintage sau una cu imprimeuri cu margarete ori poate abstracte, in functie de starea ta de spirit. Adauga o pereche de saboti roz sau chiar o pereche de incaltaminte sport cu platforma, ori pantofi in nuante metalice, in functie de croiul camasii. 

Piesele vestimentare sportive sunt de asemenea la mare cautare. Fie ca alegi o pereche de pantaloni sport, fie ca optezi pentru o rochie sport, rezultatul va fi acelasi: confort sportiv intreaga zi. Fie ca adopti un stil urban, casual, boho, clasic, romantic, elegant, tendintele modei din acest an, reusesc sa abordeze perfect fiecare preferinta in parte. 

Ce incaltaminte sa alegi pentru a-ti pastra un aspect la moda?

Acum este momentul sa porti si acei adidasi cu platforma pe care ii tii ascunsi in dulap. Cu siguranta vei considera ca o singura pereche nu este de ajuns, asa ca alege mai multe, poate chiar in culoarea anului – very peri, si creaza tinute versatile in fiecare zi. 

Pantofii cu toc in diferite nuante metalice, alaturi de sabotii cu toc gros, sunt si ei in trend anul acesta. Pot fi purtati alaturi de o rochie, atunci cand iti doresti un plus de eleganta sau ii poti combina alaturi de o pereche de blugi de dama boyfriend, spre exemplu. 

Alege piese vestimentare si pantofi tinand cont de culorile in tendinte 

Tendintele anului in materie de culori sunt culorile vibrante, tipatoare, care exprima pozitivitate si care atrag atentia, precum galben, very peri, portocaliu sau roz. Alaturi de tesaturi metalice si paiete, vor reusi sa imbrace armonios orice tip de tinuta. 

Culorile articolelor vestimentare nu trebuie sa fie aceleasi cu cele ale pantofilor, insa trebuie sa ai grija sa se coordoneze, astfel incat sa echilibreze intreaga tinuta. Atunci cand nu folosesti accesorii, poti alege pantofi in culori vibrante, alaturi de o pereche de blugi de dama si o camasa oversize cat mai simpla. 

Asigura-te ca alegi o pereche de pantofi pumps cu bareta in culori care sa atraga atentia, culori precum roz, galben pal, rosu sau albastru. Alegerea iti apartine si nu trebuie sa te feresti sa alegi culori cat mai indraznete, atat in materie de pantofi, cat si in ceea ce priveste articolele vestimentare purtate in fiecare zi. Pentru ca cel mai important lucru atunci cand alegi o tinuta, este sa iti ofere un confort optim in primul rand si sa simti o placere deosebita atunci cand o porti, si mai apoi sa te asiguri ca respecta si tendintele modei.

FOTO: modivo.ro

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea