Social

Arabii il prefera pe Obama

Intreaga lume e cu ochii pe alegerile din SUA.Un mare interes fata de cursa pentru Casa Alba il manifesta si locuitorii din Orientul Mijlociu , care considera ca viata lor poate fi influentata de strategia noului ocupant al Biroului Oval.

Arabii isi pun mari sperante in Barack Obama. Ei urmaresc cursa cu interes si pentru ca ideea de a avea drept candidati la presedintie un afroamerican si o femeie ii pasioneaza, tocmai pentru ca in lumea lor asa ceva n-ar fi niciodata posibil.

Comunitatea araba din SUA il considera pe senatorul de Illinois "un fenomen", care, daca ar ajunge presedinte, ar deschide calea si pentru reprezentantii altor minoritati . Exista insa voci in presa din Orientul Mijlociu care spun ca, desi, in general, arabii nu-i plac pe republicani , regiunea ar fi mai in siguranta daca victorios in noiembrie ar fi McCain, punct de vedere impartasit, de altfel, si de Israel.


Pentru cele mai importante stiri ale zilei aboneaza-te la Newsletter-ul de Stiri Principale Acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea