Social

#temperaturi deosebit de calduroase #prognoza meteo aprilie #vremea in aprilie #aprilie

Aprilie debuteaza cu temperaturi de vara. Meteorologii anunta temperaturi ridicate pana la finalul lunii aprilie

 

Administratia Nationala de Meteorologie (ANM) a emis prognoza meteo pentru luna aprilie. Potrivit meteorologilor ne asteapta o luna cu temperaturi mai ridicate decat cele specifice acestei perioade. Luna aprilie debuteaza cu temepraturi de vara, in prima zi fiind asteptate temperaturi de 30 de grade in sudul tarii. Iata cum va fi vremea in luna aprilie

Vremea in saptamana 1 - 8 aprilie 2024

Valorile termice vor fi mai ridicate decat cele specifice pentru aceasta saptamana, pe intreg teritoriul Romaniei. Cu exceptia regiunilor nord-vestice, unde cantitatile de precipitatii vor fi in general apropiate de cele normale, regimul pluviometric va fi deficitar, mai ales in sud-vestul teritoriului.

Vremea in saptamana 8 - 15 aprilie 2024

Temperaturile medii vor fi mai ridicate decat cele specifice pentru acest interval, la nivelul intregii tari. Cantitatile de precipitatii estimate pentru aceasta perioada vor fi excedentare in toate regiunile, dar mai ales in zonele montane.

Vremea in saptamana 15 - 22 aprilie 2024

Temperatura medie a aerului va avea valori usor mai ridicate decat cele normale pentru acest interval, la nivelul intregii tari. Regimul pluviometric va fi usor excedentar, in cea mai mare parte a tarii.

Vremea in saptamana 22 - 29 aprilie 2024

Mediile valorilor termice se vor situa usor peste cele specifice pentru aceasta saptamana, pe intreg teritoriul Romaniei. Cantitatile de precipitatii vor fi in general apropiate de cele normale pentru aceasta perioada, in cea mai mare parte a tarii.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea