Social

#vremuri tulburi #parintele argatu #profetii

Profetia uimitoare a parintelui Argatu: "Vom trai timpurile cele de pe urma, habar n-avem ce ne asteapta"

Parintele Argatu, care si-a trait ultimii ani din viata la manastirea Cernica, a facut cateva profetii despre vremurile pe care le traim. Acesta a prevazut lucruri groaznice care se vor intampla in viitor. Acesta a vorbit despre saracie, lipsa credintei si despree modul in care oamenii se vor vinde unii pe altii si vor deveni rai, punand pret doar pe bani.

Iata ce spune parintele Ilarion Argatul despre vremurile care vor urma:

“Vin vremuri grele pentru ca s-a imputinat credinta. Din cauza saraciei, oamenii isi vor vinde sufletul pentru hrana si imbracaminte. Lumea se va inrai, va dispare dragostea si mila dintre oameni. Se vor contopi preotii cu mirenii si nu va mai fi cine sa conduca pe credinciosi. Credinciosii vor rataci, ca nu vor mai gasi nici pastorul si nici calea.

Va conduce banul si interesul de a castiga averi. Nu va mai avea mila si grija de sufletele credinciosilor, nimeni. Totul se va reduce la o simpla afacere. Nu vor mai pune pret pe mantuire, credinta, frica de Dumnezeu, datorie, obligatie, raspundere si constiinta, ci pe bani. Se vor vinde unii pe altii.

Rautatea in lume va fi de nesuportat. Frica de Dumnezeu se va imputina. Vom trai timpurile cele de pe urma. Habar nu avem ce greutate vor avea. Habar nu avem ce ne asteapta pe noi si pe copiii nostri. Pe copiii nostri, aceste timpuri ii vor prinde nepregatiti sa le infrunte, pentru ca parintii din ziua de astazi nu-si mai educa copiii in frica de Dumnezeu si rusinea de oameni. Din cauza aceasta vor cadea victime multor rautati.

Mamelor, nu va lasati copiii in voia lor si sa-i ia valul acestui desfranat veac. Veti plange vesnic, ca nu v-ati mantuit copiii si ia-ti facut fii ai gheenei. Daca lumea s-ar intoarce de la rautate, de la pacat si necredinta, aceste timpuri nu ar veni acum si nu am fi noi cei care le-am trai”, a prevestit parintele Ilarion Argatu.

Parintele Ilarion Argatu a fost un duhovnic de seama al bisericii Ortodoxe, fiind foarte iubit de credinciosi.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea