Social

#vremea pe o luna #vremea aprilie # vremea martie #prognoza meteo #vremea

ANM anunta temperaturi neobisnuit de mari pentru urmatoarea perioada. Cum va fi vremea pana la mijlocul lui aprilie

 

Administratia Nationala de Meteorologie (ANM) a emis prognoza meteo pentru urmatoarele patru saptamani. Potrivit meteorologilor, in urmatoarele patru saptamani vremea va veni cu temperaturi neobisnuit de mari pentru aceasta perioada a anului. Iata cum va fi vremea in perioada 18 martie – 15 aprilie 2024, potrivit meteorologilor.

Vremea in saptamana 18 – 25 martie 2024

Mediile valorilor termice se vor situa in jurul celor specifice pentru aceasta saptamana, pe intreg teritoriul Romaniei. Regimul pluviometric va fi excedentar in regiunile estice, sudice si sud-estice, iar in rest va fi in general apropiat de cel normal pentru acest interval.

Vremea in saptamana 25 martie –1 aprilie 2024

Temperaturile medii vor fi mai ridicate decat cele normale pentru aceasta perioada, la nivelul intregii tari, dar mai ales in regiunile vestice si nord-vestice. Cantitatile de precipitatii vor fi in general apropiate de cele normale, cu un usor deficit la munte si in nord-estul tarii.

Vremea in saptamana 1 – 8 aprilie 2024

Temperatura medie a aerului va avea valori mai ridicate decat cele normale pentru acest interval, in toate regiunile. Regimul pluviometric va fi apropiat de cel normal pentru aceasta perioada, la nivelul intregii tari.

Vremea in saptamana 8 – 15 aprilie 2024

Mediile valorilor termice se vor situa usor peste cele specifice pentru aceasta saptamana, pe intreg teritoriul Romaniei. Cantitatile de precipitatii vor fi in general apropiate de cele normale pentru aceasta perioada, in toate regiunile.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea