Social

#angajati jysk #jysk #locuri de munca

Angajatii JYSK au un grad ridicat de satisfactie la locul de munca, potrivit unui studiu realizat in 2024

Un sondaj realizat in luna ianuarie 2024 de catre o companie externa in randul angajatilor JYSK arata ca gradul de satisfactie la locul de munca, precum si loialitatea si motivarea, sunt la un nivel ridicat, peste media pietei.

O data la doi ani, compania JYSK realizeaza, prin intermediul unei firme de cercetare externe, Chestionarul de satisfactie a angajatilor. In luna ianuarie 2024, toti angajatii JYSK din Romania au avut ocazia sa raspunda la chestionar si sa spuna cat de multumiti sunt la locul de munca. Raspunsurile au fost anonime si voluntare.

Rata de participare a angajatilor din Romania la chestionar a fost de 100%. Astfel, peste 1000 de angajati JYSK si-au folosit dreptul si datoria de a-si spune parerea fata de compania la care lucreaza.

Respondentii au acordat puncte de la 1 la 100 pentru aspecte care tin de activitatea lor si mediul de lucru, pentru loialitate, motivare, continutul jobului, managerul direct, cooperare, posibilitati de invatare si dezvoltare, reputatia companiei, valori si managementul de tara.

“Faptul ca rata de participare la sondaj a fost de 100% arata ca angajatii JYSK din Romania sunt implicati in ceea ce fac si stiu ca feedback-ul lor va fi ascultat. De asemenea, cu cat rata de participare este mai mare, cu atat avem rezultate mai relevante. Pentru companie, informatiile primite de la colegi sunt extrem de importante, pentru ca ne ajuta sa aflam zonele in care excelam si zonele in care putem imbunatati lucrurile. Le multumim tuturor colegilor pentru ca au raspuns la chestionar si pentru ca, astfel, contribuie la a face din JYSK un loc de munca si mai bun”, spune Simona Carp, Head of HR Romania, Bulgaria si Turcia.

Rezultatele arata ca satisfactia la locul de munca se afla in continuare la un nivel ridicat, asemenea ultimului chestionar de satisfactie, care a avut loc in urma cu doi ani. Scorul general pentru satisfactia si motivatia in munca este de 85 din 100 de puncte, cu 1 punct mai mult decat in urma cu doi ani.

Rezultate de top

In ceea ce priveste loialitatea fata de companie, scorul a fost de 89 din 100 de puncte, la acelasi nivel ca in urma cu doi ani. Angajatii au acordat scoruri de peste 90 de puncte din 100 pentru managerul direct, managementul de tara, reputatie, continutul jobului, posibilitati de invatare si dezvoltare. Aceste rezultate sunt peste nivelul de referinta utilizat de Ennova, firma de consultanta folosita pentru a efectua sondajul, si plaseaza JYSK printre cele mai performante companii la aceste categorii.

De asemenea, Valorile JYSK au fost notate de angajati cu 91 din 100 de puncte, ceea ce arata ca angajatii rezoneaza cu valorile companiei: Bun comerciant, Colegialitate si Spirit corporatist.

“Suntem bucurosi ca cele trei arii asupra carora ne concentram - leadership-ul puternic, motivatia angajatilor si valorile companiei - au primit scoruri foarte mari. Credem ca este foarte important ca managerii nostri de la toate nivelurile rezoneaza cu valorile companiei, iar acest lucru le da angajatilor incredere in ceea ce fac, ii motiveaza si ii ajuta sa isi faca treaba bine. Atunci cand angajatii sunt fericiti si satisfacuti de mediul in care lucreaza, au curaj sa isi asume responsabilitati, vor sa invete lucruri noi, vor sa evolueze si sa obtina rezultate bune. Sarcina companiei este sa se asigure ca asteptarile angajatilor sunt indeplinite, iar acest chestionar de satisfactie a angajatilor ne ajuta sa stim unde ne aflam”, spune Johanna Chivaran, HR Manager JYSK Romania.

Despre Chestionarul de satisfactie a angajatilor

Compania JYSK desfasoara studiul de satisfactie a angajatilor la fiecare doi ani in toate tarile in care este prezenta.

Studiul este realizat de compania Ennova, iar participarea angajatilor este voluntara si anonima.

Studiul actual a fost realizat in perioada ianuarie 2024, iar precedentul chestionar a fost realizat in ianuarie 2022.

 

FOTO: jysk.ro

 

 

 

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea