Social

#gala #vedete

Anca Turcasiu, Roxana Ciuhulescu, Roxana Maya, Alin Galatescu, Maurice Munteanu, la GALA 10 ani Atelierele ILBAH

Atelierele ILBAH a sarbatorit 10 ani de activitate pe data de 6 Decembrie 2022, alaturi de cei peste 250 de prieteni si colaboratori prezenti la eveniment. Gala a reprezentat succesul a 40.000 de pasiuni implinite, a peste 70 de cursuri adresate adultilor si adolescentilor, a colaborarilor frumoase desfasurate de-a lungul timpului, a echipei care face lucrurile posibile. Atelierele ILBAH inseamna cursuri, noi inceputuri, curaj, profesionalism, devotament, succes, astfel ca, evenimentul a subliniat acest lucru prin implicarea trainerilor, a cursantilor care au creat momente demne de admiratie.

 

In cadrul evenimentului, invitatii au fost rasfatati cu premii, cadouri, muzica buna, intr-o locatie demna de o zi de sarbatoare: Linea – Closer to the moon. La eveniment au luat parte numeroase vedete precum: Anca Turcasiu, Roxana Ciuhulescu, Roxana Maya, Alin Galatescu, Maurice Munteanu, Ionut Sava si lista continua. Gala a fost compusa din momentul de premiere, tombola, care a distrat si bucurat invitatii, dar si din prezentarea celei mai recente colectii de haine, a cursantilor Atelierele ILBAH: Silvana Bolovan, Iuliana Chelba, Elisa Chiroiu, Johanna Dani, Renata Dani, Alexandrina Gheorghe, Irina-Alexandra Ionita, Madalina-Nicoleta Miclea, Andreea-Ligia Nastase, Ioana Claudia Papacocea, colectie realizata sub indrumarea trainerului Corina Boboc.

Fiecare eveniment marca Atelierele ILBAH a pus in valoare cursantii si cursurile desfasurate, lucru care s-a intamplat si de aceasta data. Cursantii si trainerii cursului de Decorator Floral: trainerii Natalia Maxim, Florentina Pipos, cursantii Alexandra Grecu, Ioana Cruceanu, Andreea Chirica, Cristina Taranu, Simona Radulescu au realizat buchetele de flori oferite premiantilor, trainerii si cursantii cursurilor de Coafor si Machior: trainerii hairstylisti Gabriel Dumitru si Costel Vilcu, cursantii make-up artisti Andreea-Mihaela Nicolae, Valentina-Raluca Serban, Maria-Roxana Sulu au realizat look-uri deosebite modelelor, care au prezentat colectia de haine, cursantii cursului de Fotografie: Ivan Gabriela, Ramboi Alina, Moldoveanu Razvan au surprins intregul eveniment, ocazie cu care au pus in practica cele invatate la curs.

10 ani de cursuri de calificare profesionala a plasat Atelierele ILBAH pe locul 1 in Romania, fiind astfel recunoscut la nivel national ca cel mai bun centru de calificare profesionala. Gala care a avut loc pe 6 Decembrie 2022 a demonstrat longevitatea pe care brandul o are si credibilitatea de care da dovada, cea pentru care oamenii ii aleg sa-si implineasca visurile. La multi ani, Atelierele ILBAH!

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea