Social

#drog test #permis conducere #medicamente #alimente

Alimentele si medicamentele banale care te pot lasa fara permis de conducere. Daca le consumi poti iesi pozitiv la drog test

 

Ar fi bine ca soferii sa stie cu unele medicamente si alimente pot influenta rezultatul unui eventual drugtest. Din aceasta cauza ar putea ramane fara permis. 

Unele dulciuri sau bauturi energizante pot avea acelasi efect, astfel ca soferii trebuie sa fie foarte atenti cand le consuma, mai ales daca urmeaza sa se urce la volan. 

In lista cu alimente care pot influenta rezultatul unui drugtest sunt incluse macul, energizantele, berea fara alcool sau dulciurile cu lichior sau cu putin alcool ori chiar cornurile cu sampanie. Unele dintre ele, daca sunt consumate in exces, pot arata un rezultat pozitiv la test. 

Specialistii recomanda ca este mai bine sa stea deoparte de aceste produse deoarece va fi dificil sa fie demonstrata nevinovatia. Daca in unele situatii rezultatele de sange arata faptul ca nu ai consumat substante interzise, in alte situatii ar putea fi nevoie sa ajungi in instanta pentru a ne demonstra nevinovatia. 

Dintre medicamente, de evitat sunt cele folosite pentru tratarea inflamatiilor. De asemenea, tratamentele antidepresive, precum trazodona si bupropiona, pot da rezultate fals pozitive pentru amfetamine. Si unele medicamente antipsihotice, cum ar fi quetiapina si clorpromazina, pot genera teste fals pozitive pentru amfetamine sau metamfetamine. Si medicamentele pentru raceala sau alergii, mai ales cele care au in compozitie pseudoefedrina sau efedrina, pot provoca rezultate fals pozitive pentru amfetamine. 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea