Social

#ninsori in tara # alerta meteo #ninsori #bucuresti

Alerta meteo! Ninsori si polei in toata tara! Ninge si in Bucuresti

Administratia Nationala de Meteorologie (ANM) a emis prognoza meteo pentru urmatoarele zile. Vremea se raceste simtitor in toata tara si urmeaza sa ninga pe arii extinse, inclusiv in Bucuresti. De asemenea, sunt anuntate depuneri de polei pe carosabil.

 

In zona de sud a tarii va ploua in prima parte a intervalului, urmand ca ploile sa se transforme in lapovita si ninsoare in timpul noptii.

“In intervalul mentionat vor fi precipitatii in cea mai mare parte a tarii, in extindere dinspre sud-vest. Local, indeosebi in regiunile sudice, cantitatile de apa vor fi de 10...15 l/mp si izolat de 20 l/mp.

La munte si in Moldova vor predomina ninsorile si se va depune strat de zapada. In celelalte regiuni, pe parcursul noptii de miercuri spre joi (6/7 decembrie) vor predomina ploile, apoi vor fi precipitatii mixte. Izolat se va depune polei.

Vantul va avea intensificari temporare in Muntenia si Dobrogea, cu viteze in general de 40...45 km/h.”, avertizeaza ANM.

Cum va fi vremea in Bucuresti

In intervalul 6 decembrie, ora 18:00 – 7 decembrie, ora 8:00, cerul va avea innorari si vor fi precipitatii sub forma de ploaie, iar din a doua parte a noptii, posibil se vor transforma in lapovita si ninsoare. Vantul va sufla moderat, cu intensificari temporare (rafale de 35...45 km/h). Temperatura minima va fi de 0...1 grad.

Joi, valorile termice vor scadea, astfel ca temperatura maxima va fi de 1...2 grade, iar cea minima de -2...0 grade. Cerul va fi noros si temporar vor fi precipitatii mixte, apoi seara si noaptea vor predomina ninsorile. Vantul va sufla slab si moderat.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea