Social

# alerta meteo # racire vreme #ploi #vant puternic

Alerta meteo de vant puternic! Vremea se raceste in toata tara

Administratia Nationala de Meteorologie (ANM) a emis o alerta meteo de vreme rea pentru urmatoarele zile. Vremea se va raci in toata tara, iar vantul va sufla cu putere, ajungand la rafala pana la 80 de kilometri pe ora.

 

In intervalul 27 aprilie – 29 aprilie, ora 10:00, este in vigoare o avertizare meteo de vreme rea, fiind vizate fenomene precum vreme rece, bruma noaptea si dimineata  si intensificari ale vantului.

“In intervalul mentionat vremea va fi rece pentru aceasta perioada din an. Local se va produce bruma si vor fi temperaturi minime in general intre -4 si 0 grade, in noaptea de joi spre vineri in regiunile intracarpatice, in nordul Olteniei si al Munteniei si izolat in rest, iar in noaptea de vineri spre sambata indeosebi in zonele depresionare din centru si nord-est.

Temporar vantul va avea intensificari in estul si sud-estul teritoriului, cu viteze in general de 45...55 km/h. In zona montana inalta, indeosebi in Carpatii Meridionali si de Curbura, rafalele vor depasi 70...80 km/h.”, avertizeaza ANM.

Cum va fi vremea in Bucuresti

In intervalul 27 aprilie – 29 aprilie, ora 10:00, vremea se va raci si in Bucuresti si sunt asteptate ploi de scurta durata si vant.

“Vremea va fi rece pentru aceasta data. Cerul va fi variabil, temporar cu innorari pe parcursul zilei de joi cand vor mai fi ploi de scurta durata. Vantul va sufla slab si moderat. Temperaturile maxime vor fi de 15...17 grade, iar cele minime de 5...6 grade, mai scazute in zona preoraseneasca spre 3 grade.”, potrivit ANM.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea